Kai kurie dalykai gyvenime kartais gali prasidėti visiškai netikėtai. Tokia dažniausiai būna ir draugystės pradžia. Susipažinę mes nežinome,su kokiu žmogumi bendraujame, taip yra kalbant tiek apie merginas, tiek apie vaikinus. Mes nežinome, kokia yra tų žmonių praeitis, ar jie neserga kažkokiomis ligomis ir ar neturi kokių nors nenormalių minčių.

Turbūt pati dažniausia vyrų mintis yra tokia, kad štai, mes nueisim į kokį klubą, susirasim kokią nors naivią merginą ir ja, pačiulbėję gražių žodelių, pasinaudosim ir paliksim. Kaip sakoma, jų pasaulį ir gyvenimą valdo „mažasis brolis“. Bet taip tikrai neturėtų būti.

Draugystė ir santykiai pirmą mėnesį turi būti visiškai be jokių lytinių santykių, gali būti tik bučiniai ar apsikabinimai. Taip ne tik išlaikai paslaptį, bet ir gali suprasti, ar šis žmogus su tavimi kartu tik dėl sekso, ar nori būti kartu, nesvarbu, kas įvyks.

Jums turbūt labai įdomu, kokie tada turi būti santykiai pirmąjį mėnesį? Pirma, tai turi būti tų žmonių tarpusavio traukos išbandymas. Reikia bandyti pabendrauti, pažiūrėti, ar jūsų požiūriai ir pomėgiai sutampa. To reikia tam, kad įsitikintum, ar šis žmogus pakankamai intelektualus. Antra, per pirmą mėnesį nereikia mylėtis dėl anksčiau paminėtų ligų atvejo. Juk mes nežinome, kokiomis ligomis tas žmogus gali sirgti. Nes jei vyras ar mergina yra „pereinamasis kiemas“, tai galime visą gyvenimą turėti nemažų problemų. Tikrai ne paskutinėje vietoje yra ir to žmogaus kantrybė. Jei tu žmogų myli ir esi įsitikinęs, kad nori su juo būti, tai tu tikrai pakentėsi tą mėnesį ir pirmiausia stengsiesi jį pažinti kaip žmogų, o ne kaip sekso objektą.

Manau, pats svarbiausia dalykas yra užtikrinti sau, kad nebus jokių netikėtumų. Aš turiu galvoje neplanuotą vaiką. Tada beveik visada tėvelių meilė labai greitai išgaruoja. Aš suvokiu, kad mūsų progresyviam jaunimėliui norisi kuo greičiau nerti į lovą ir raškyti meilės vaisius, bet tai yra tikrai labai bloga praktika. Esu įsitikinęs, kad galiu būti apšauktas gėjumi ar dar kažkuo, bet aš jau turiu nemažai gyvenimiškos patirties.

Man tikrai bjauru, kai visiškai nepažįstami žmonės po kelių valandų pažinties jau gulasi į lovą, bet paskui išsiskiria. Pirmasis mėnuo, mano nuomone, turi būti tik graži ir maloni preliudija į tai, kas bus vėliau. Jaunime, juk jūs dar spėsite ir vaikų „pasidaryti“, ir lovoje pasivartyt, o dabar džiaukitės gražia meile ir draugyste. Neleiskite, kad jūsų gyvuliški instinktai užkariautų jūsų protus.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Pasidalinkite savo mintimis – ar manote, kad draugystėje turi būti kokios nors taisyklės? Kas parodo, kad iš tiesų patinkate žmogui? Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Draugystė“. Taip pat mintimis galite pasidalinti žemiau: