Apie viską pakalbėsime po truputį ir pažvelgdami į tai truputį kitaip. Na, tada galime pradėti.

Išvaizda. Tai yra pirmas dalykas, į kurį atkreipiamas dėmesys. Visi mes suprantame, kad vaikinas turi būti tvarkingas, švarus, kvepiantis. Bet taip mano tik naivuoliai. Šitai turi visai kitą prasmę. Vaikinas turi būti kone Brado Pitto išvaizdos ir atitikti kitus reikalavimus. Jis turi būti lieknas, aukštas, tamsaus gymio, baltais dantimis, dėvėti firminius rūbus ir avalynę, nešioti auksinius papuošalus ir apskritai būti berniukas-saldainiukas. Bet kažkaip pamirštama, o kartais gal ir nematoma, kad yra ir kitokių vaikinų ar vyrų. Kitokių išvaizdos prasme.

Pasaulyje turbūt yra ne vienas milijonas apkūnių žmonių, kurių niekas nemato ir nenori turėti su jais reikalų. Kaip į stambų vaikiną ar vyrą žiūri merginos? Manau, kad daug ta tema nereikia pasakoti. Dažniausia toks žmogus tampa visų zoologijos sodo stambių gyvūnų giminaičiu arba sulaukia įvairiausių kitų epitetų. Būna labai keista, kada mergina, žiūrėdama į vaikiną, kuris yra stambus, jam pasako, kad tu gal mažiau ėsk ar panašiai, bet nepasižiūri, kad jai pačiai reikėtų daugiau pavalgyt, nes negali suprasti, kur galva, o kur užpakalis.

Žinoma, berniuko-saldainiuko reikia tam, kad galėtum pasigirti prieš drauges, bet gyvenime tokie pavyzdžiai parodo, kad su tokiais „deimantais“ nelabai ilgai pagyvenama. Neretai šaipomasi ir iš to, kaip vaikinas rengiasi. Tikrai įdomi tema. Bet ar jūs kartais nepagalvojate, kad apranga yra toks dalykas, kuriam kartais reikėtų skirti kuo mažiau pinigų? Tai, ką tu nusiperki firminėje parduotuvėje ir ką tu nusiperki turguje, skiriasi tik tuo, kad ant tos pačios kiniškos prekės užsiūtas firminis ženklas ir uždėta dešimt kartų didesnė kaina. Tik tiek.

Bet aišku, moterims labai svarbu, kad vyro skarmalai būtų iš prestižinės parduotuvės. Kiek patirtis man leido palygint, tai turgaus prekė tarnauja žymiai ilgiau. O grįžtant prie visų tų berniukų-saldainiukų, tai, manau, kad tokie vyrai nelabai pritaikyti rimtam darbui, nes nelabai atskiria plaktuką nuo kirvio, o ir cemento maišas jam atrodo toks sunkus kaip mums automobilis.

Pomėgiai. Tai dar viena tema, kuriai reikia smulkesnės apžiūros. Čia mes galime rasti tokių reikalavimų, kad net plaukai pasišiauš. Pirmiausia, vaikinas turi būti „klubinėtojas“. Na tiksliau „šūdinėtojas“. Nes to kitaip nepavadinsi. Tikrai labai keistas reikalavimas. Nes kiek jau teko pastebėti, tai yra tarsi kokybės ženklas kiekvienam. Praktiškai, jei pas tave „Facebook“ nėra nuotraukos iš kokio nors klubo, tai tu tarsi kažkoks „lochelis“. Bet ar tai tikrai yra tas „topinis“ laisvalaikio praleidimo būdas? Aš manau, kad tai tikrai nėra pats geriausias laiko praleidimas.

Dar vienas „ala“ laisvalaikio praleidimo būdas, tai „tūsai“. Čia irgi tas laisvalaikio praleidimo būdas, kuris turėtų būti vaikino pomėgių sąraše? Na, tada keista. Manyčiau, kad tų pomėgių sąraše turėtų būti kažkas naudingesnio ir žymiai įdomesnio. Jūs paklausite, o kas tai turėtų būti? Pirmiausia tai, kas laikoma durnelių užsiėmimu, tai knygų skaitymas. Kodėl aš taip dažnai kišu tą knygų skaitymą? Nes tai yra bene pirmas požymis, kad vaikinas turi šiokį tokį intelekto lygį ir žino kažką daugiau nei alaus kainas ar krūtinių dydžius. Nes dažniausiai, jei kompanija nėra „šūdinėtojai“, tau gali tekti bendrauti su žmonėmis, kurių apsiskaitymo lygis aukštas. Ir štai, kaip tada jūs su tokiu žmogumi bendrausite? Pasakosite apie tai, kaip po eilinio „tūso“ pamiegojot griovyje? Ar apie tai, kaip prie klubo gavot malkų? Nes prie tokių vietų bene didžiausia galimybė „padėti dantis“ arba „iškeliaut pas Abraomą“. Bet turbūt retas gali bendrauti su kitu žmogumi, kalbėdamasis apie meną, sportą ar kitą temą. Tam reikia truputį paskaityti knygas.

Dar viena gera laisvalaikio praleidimo forma yra eiti į sporto varžybas ar koncertus. Žinoma, tik be alkoholio. Manote, kad neįmanoma? Dar ir kaip įmanoma ir dar žymiai įdomiau. Juk mes galime surasti ir tokių įdomių užsiėmimų kaip kelionės, teatrai, parodos ir panašiai.

Darbas. Čia irgi ta tema, kuri yra turbūt kertinė santykių dalis. Kiek mes matome, tai visos „žvaigždės“ deklaruoja, kad jiems nesvarbu, koks žmogus šalia, bet neteko matyti šalia jų betonuotojų, mūrininkų ar kitos specialybės vaikinų. Visi arba įmonių direktoriai, verslininkai, ar kiti vyrai „prie pinigo“. Mane stebina tai, kad visos tos „tuštutės“ nori tokių vyrų. Bet juk visi neblogai suvokiame, kad šalia tokių turi būti arba moterys, atitinkančios jų padėtį, arba „papuošalas“.

Man labai patinka tokia santykių koncepcija, kai vyras ir moteris sugeba užsidirbti patys, o jei moteris yra nedirbanti, tai ji ne „tratina“ vyro pinigus, o atlieka namų ruošos darbus ir stengiasi, kad vyras galėtų koncentruotis į darbą. Tad, mielosios mano, reikėtų kartais pagalvoti, kad pinigai laimės neatneša.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Galbūt bandėte rasti meilę internete? Norite patarti ar pasidalinti savo pasakojimu? Papasakoti apie vyrų ar moterų keliamus reikalavimus? Jūsų istorijų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pažintis“. Taip pat rašinius galite siųsti naudodamiesi žemiau esančia nuoroda: