Autobusų ir troleibusų vairuotojai tarsi tyčiojasi iš keleivių sustojimo vietose. Ne kartą teko matyti, kai sustoja du autobusai ar troleibusai ir žmonės skuba persėsti iš vieno į kitą. Kaip taisyklė, pribėgus keleiviams prie kitos transporto priemonės, vairuotojas uždaro duris ir išdidžiai nuvažiuoja. O tu, žmogeli, lauk 15-20 min., o gal ir ilgiau.

Aišku, praeis laikas ir turėsi bilietą žymėti vėl iš naujo, paskui tarsi naudinga, bet aptarnavimo kultūra, mano manymu, apgailėtina. O juk tai sostinė, kur yra nemažai svečių, kurie, matydami tokį vaizdą, manyčiau, nesižavi. Šiandien ryte teko dar kartą stebėti eilinį akibrokštą.

Atvažiavo į stotelę autobusas, prieš jį stovėjo kitas, vos tik keleiviai pribėgo prie antrojo autobuso, ūsuotas vairuotojas užtrenkė duris, dar kelias sekundes pastovėjo (tarsi pasijuokdamas) ir paspaudė greičio pedalą. Keleiviai liko laukti kito autobuso. O juk ryte kartais labai brangios ir tos kelios minutės, juolab autobusai ne taip dažnai važinėja.

Tikrai darosi pikta stebint tokius vaizdus, žūtbūt stengiuosi išvengti visuomeninio transporto paslaugų, (jeigu tai galima pavadinti paslaugomis), kad eilinį kartą netapčiau vairuotojų patyčių objektu.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!