Seksas darėsi vis retesnis. Vienu metu, dėl su darbu susijusios įtampos, aš pats jo nenorėjau. Mano žmonai irgi tikriausiai būna etapų, kai jo norisi mažiau arba nesinori visai. Bet momentais, kai viskas tikrai labai gerai ir mes galime atsipalaiduoti ir pasimėgauti gyvenimu – pavyzdžiui, atostogaujant Maldyvų salose, mūsų intymumas vis tiek kažkoks sugedęs. Paskutinius 3-ejus metus išgyvenu tikrai sunkų periodą seksualiniame fronte. Kartais noriu taip smarkiai, kad atrodo net negalėčiau pasimylėti, nes tas noras tiesiog nualina. Aš daug kartų bandžiau su ja apie tai šnekėti, papasakoti, kaip jaučiuosi, kad turiu nepatenkintų poreikių. Net minėjau, kad būtų visai gerai nueiti į porų konsultaciją. Tačiau ji arba pajuokaudavo, arba atsiprašydavo ir pasakydavo, kad dabar yra toks laikas, kuris netrukus pasibaigs ir vėl viskas bus gerai.

Nors po tiek laiko man jau atrodo, kad ji nustojo man būti seksualiai patraukli. Norėdamas sekso ir galėdamas pasirinkti partnerę, aš seksui pasirinkčiau kokią kitą moterį. Bet aš rinktis negaliu, nes esu vedęs. Kelis kartus, kai jau važiavo stogas, esu naudojęsis mokamų merginų paslaugomis. Tam kartui kažkiek padėdavo, bet tai visai neprilygo tikrai ir abipusei aistrai. Kaltės prieš žmoną ir gėdos prieš save, kaip vyrą, jausmas irgi malonumo neprideda. Bandydamas spręsti problemą, klausiu savęs ko aš noriu. Jeigu sąžiningai, tai noriu meilužės. Arba daugybės meilužių. Gražios moterys ir merginos vasarą tiesiog veda mane iš proto.

Greičiau ateitų žiema, kad visos apsirengtų ir taptų lengviau, nes šiuo metu visur tik seksualiniai dirgikliai (supertrumpi šortai, atviros krutinės ir t. t.) Bet aš meilužės nesusirasiu, nes A – esu kuklus ir nedrąsus su moterimis, ir B – bijau būti prigautas. Esu 30-ies metų vyras jėgų žydėjime, kurio organizmas tiesiog eina iš proto, net atrodo graužia save, bet nieko su tuo padaryti negaliu. Žmonos jau nenoriu, nors iš didelio noro mylėčiausi ir su ja, bet ji pati nenori. Mokėti už seksą nenoriu, nes net iš tolo neprilygsta tikram. Meilužės susirasti negaliu, nes pagaus.

Taigi jaučiuosi kaip SEKSUALINIAME KALĖJIME... Ar tai ir yra santuoka, ar čia aš vienas toks? Paskutinį kartą turėjau sekso prieš 6 mėnesius. Parašiau tai, nes noriu sužinoti ką kiti žmonės galvoja apie mano situaciją.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.