Taip, tu puikus žaidėjas – žinai begales kombinacijų ir turi puikią, laiko patikrintą strategiją, bet neužmik ant laurų, nes aš sukčiauju puikiai. Matau žmones kiauriai, galiu iššifruot kiekvieną tavo žvilgsnį, kiekvieną judesį. Žinau, kad tai supratęs, gali mane apgauti, bet aš visuomet turiu planą B.

Naudojuosi netikėtumo ir nenuspėjamumo taktika, kuri manęs iki šiol nenuvylė. Žinau, kad panorėjęs gali sumaišyt mane su žemėm. Manęs tai negąsdina, nes esu įsitikinus, kad tu to nenori. Dėl šios priežasties galiu linksmintis ir manipuliuot į valias, bet nesijaudink, viską darau apgalvotai, pasveriu veiksmus.

nesiekiu tavęs įskaudint, sunaikint, nužudyt. Aš viso labo ėmiausi atsargumo priemonių, kurios gėdos nepadarė niekam. Judėk lėtai, nedaryk jokių staigių judesių – aš stebiu. Mano žvilgsnis gali perverti tave nuo kaktos ir pasiekti širdį.

Susitaikyk, aš galiu būti labai negailestinga. Mano abejingumas šiuo metu pasiekęs aukščiausią atskaitos tašką. Viskas, ką tu gali padaryti, pasistengti prieiti prie manęs gražiai. Neblefuok, nepulk į ugnį – kilus bent menkiausiam pavojui aš atsitraukiu. Tai gali būti labai skausminga. Aš tiesiog tapsiu figūrėle, išnykusia iš tavo žaidimo, kurios tau mirtinai prisireiks, kai bus likęs tik vienas žingsnis iki pergalės.

Aš nenoriu tau pakenkti, bet padėti irgi neketinu. Aš galiu pabūti šalia, kai tu miegosi, bet nenustebk ryte manęs neradęs ir neieškok. Sugrįšiu pati, jei man tai vis dar bus aktualu. Viskas, ką šiuo metu galiu tau pasiūlyti – paliaubos, bet tik tuo atveju, jei laikysies visų sutarties sąlygų. Netikėtai tau pradėjus karą aš pasitrauksiu ir padarysiu tai iškelta galva. Jei įsprausi mane į kampą bus tik blogiau. Nešauksiu, nesipriešinsiu – ignoruosiu tavo egzistenciją paversdama alinančius mūšius šaltuoju karu. Taikos daugiau nebus niekada, o pasibaigus konfrontacijai bus daug negyvų.

Aš buvau labai maloninga duodama tau savo gyvenimo laiko ir leisdama būti šalia. Paprastai nedarau tokių akcijų, bet tu - laimingasis. Nepasinaudojus šia proga tiesiog pasibaigs kupono galiojimo laikas ir akcijos daugiau niekas nepakartos.

Tu daugiau neturėsi, ką veikti, o man išeinant pro duris pasakyti nieko nebespėsi. Nebus jokių pasiteisinimų, aš nesuteikiu vilčių – mano hobis jas atimti. Moku būti bejausmė ir negailestingai žaidžiu net žmonių jausmais. Aš nenuvertinu tavęs, žinau, kad gali daug, bet nežaisk su degtukais – padegsi namą. Nepakišk man kojos, nes aš atsistoju greitai – nespėsi net mirktelėti ir pats gulėsi apačioje. Aš sutinku skelbti taiką, bet kiekvieną kartą, kai mėginsi mane išprovokuoti ją sulaužyti, atsidursi pinklėse, iš kurių nei viena avelė neištrūko sveika.

Žaidėjau, tavo eilė dalinti kortas. Kai jas padėsi atverstas ant stalo, aš savąsias po vieną sukišiu į kortų kaladę – žaidimas bus baigtas.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!