Ir ką pamačiau? Tualetą bei šiukšlynėlį, nuo kurių bėgt laukais norisi. Kai kurie sakytų, geriau tada eit sisioti prie medžio? Žinote, gal ir geriau.

Gi A1 kelias – tai pagrindinis Lietuvos kelias. Ne tarp kokio Agurkų kaimo ir Cukinijų daubos, kur per savaitę geriausiu atveju užsuka vienas žmogus, o pagrindinis!

Tualetas prie A1 kelio.

Tai kokį mes savo šalies įspūdį paliekam? Kaip save reprezentuojam ir ar suvokia tie, kas statė, kaip mes kitiems atrodom?

Gėda didžiausia. Svarbiausia, kad nė patiems nerūpi – nekalbant apie tai, kaip atrodom kitiems, akivaizdu, kad nerūpi gerai atrodyti ir patiems prieš save.

Kaip jausis tas keliaujantis lietuvis, sustojęs ir pamatęs tokį „grožį“? Et, koks skirtumas, kaip jausis – euro pinigai įsisavinti ir ramu.

Pažvelkite į tas metalines konstrukcijas. Kaina tikrai auksinė, toks modernus rūdijantis reikalas kainuoja net brangiau nei nerūdijantis. Ir visos tos konstrukcijos slepia lauko tualetą, kuriame net neįrengtos nuotekos...

***

Automobilių kelių direkcijos atstovas dėkojo už informaciją apie netvarkingą aikštelę, teigė perdavęs už valstybinės reikšmės kelių priežiūrą atsakingai įmonei „Kelių priežiūra“ ir informavo, kad aikštelė jau sutvarkyta.