Problema – įvažiavimas į žiedą prie Lietuvos edukologijos universiteto ir automobiliais „užkišta“ Saltoniškių sankryža. Taip nutinka todėl, kad daug kas, kam reikia į Žalgirio gatvę, važiuoja nuo Šeškinės per žiedą. Spūstys ten būna tikriausiai visą dieną. Ačiū dievui, visi dar gana greitai juda..

Kitas dalykas – du patobulinti žiedai Vilniuje. Tai įdomus dalykas... Tarkim, išvažiavimas iš Antakalnio gatvės į Žirmūnus: kam pristatyti tie maži borteliai? Anksčiau praktiškai niekam netrukdymas nuvažiuodavai, o dabar turi įlįsti į žiedą, o tada vėl susidaro spūstis. Tas pats – važiuojant iš Olandų gatvės į Antakalnį. Manau, viso šito nė vienas vairuotojas nesupranta...

Apie „A“ juostas tai išvis nešneku – ant kalno Ukmergės g. situacija karts nuo karto kontroliuojama, o Kalvarijų gatvėje – praktiškai niekada. Tai kam ji tada, jei dažniausiai joje susidaro spūstis?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalyti mintimis, pastebėjimais apie eismo kultūrą Lietuvoje? Kaip manote, į ką vairuotojams, miesto valdžiai reiktų atkreipti dėmesį? Rašykite mums el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Eismas“.