Padariau neseniai savo tyrimą. Įmečiau į „Google“ paiešką „Implantai Lietuvoje“,skambinau nurodytais numeriais ir sakiau (cituoju): „Sveiki, aš neturiu vieno danties, kiek žinau,man reikia implanto, kokia yra jo kaina ir kada galite priimti“. Pirmos dvi klinikos, nurodytos „Google“, nutylėjo viso komplekto kainą. Pasako tik paties implanto kainą (apie 500-900 Eur), o apie visą sudėjimą nutyli, kas paskui išeina nuo 1500 Eur iki 1900 Eur.

Galite padaryti tokia telefoninę apklausa patys ir įsitikinsite, kad klinikos nepasako visos sumos iš karto nei telefonu, nei pirmos apžiūros metu, tą jie pasako tik jau po to, kai sudeda metalą, o kai reikia dėti patį implantą, tik tada jie jau sako pilną sumą! Mano atveju, aš sužinojau pilną sumą tik po viso gydymo ir prie kasos!

Ką man daryti su tuo nupirktu implantu už 500-900 Eu? Pačiam susidėti? Jie patys jį deda ir privalo pasakyti iškart pilną viso gydymo kainą! Jei būčiau žinojęs, kad tai kainuos 1970 Eur, tikri būčiau daręsis kitur!

Iškėliau šį klausimą savo feisbuko paskyroje ir pasirodo labai daug žmonių Lietuvoje yra nukentėję lygiai taip pat! Tie odontologai, kaip susitarę, nepasako pilnos kainos!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.