Jis man pasiūlė darbą: dalinti skrajutes. Žinodama, kad ne visi pasiryžta samdyti nepilnamečius, todėl paklausiau, ar nieko tokio, jei man tik penkiolika metų. Spėju, kad jo mano amžius nesuglumino, nes jis toliau siūlė šį darbą. Pasiūlymas buvo išties geras: 10 eurų už valandą, o dirbti 3-4h per dieną. Lengvi pinigai, tikino jis. Ragino sutikti iškart, bet man šis pasiūlymas buvo kiek įtartinas, todėl sakiau, kad dar pagalvosiu. Paprašiau jo kontaktų ir pasakiau, kad jei susidomėsiu, susisieksiu tą pačią dieną. Gailiuosi, kad susivedusi jo numerį ir paprašius jam, skambtelėjau. Taip jis įsivedė mano numerį.

Tik po to, kai apsikeitėme numeriais, jis pasakė, kad tai pažinčių svetainės skrajutės, kurias reikėtų dalinti apsirengus kiek vulgariau. Taip pat tikino, kad galėtų įdarbinti ir pačioje pažinčių svetainėje, kur reikėtų kalbėtis su klientais intymiomis ir nelabai temomis per vaizdo kamerą. Tačiau visi mes žinome, kokie būna pokalbiai tokiose svetainėse, kai kalbama su vaizdu. Dar šiek tiek pakalbėjus, greitai su juo atsisveikinau. Nepraėjus ir dešimčiai minučių nuo mūsų pokalbio, jis jau pradėjo man skambinėti. Atsiliepti neketinau. Ir visą likusį kelią namo dairiausi, kad tik nepersekiotų. Dar po kelių skambučių tą pačią dieną, jo numerį užblokavau.

Iki šiol gaunu telefono pranešimus, kad tas užblokuotas numeris man skambina po kelis kartus. Kas keisčiausia, jog skambina tik rytais. Įdomu dar tai, kad užblokavus tą numerį, kurį susivedžiau, pradėjo skambinėti ir kiti nepažįstami numeriai. Tokia mano istorija. Noriu, kad panelės būtų atsargesnės ir mažiau naivios, nes, manau, kad šis „skrajučių dalinimas“ pas šį žmogų gali baigtis visai ne tuo.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.