„Manau, be reikalo, žmonės, liaupsinate Vilniaus pasipuošimą Kalėdoms. Esu vilnietis, dalyvavau ir Vilniaus, ir Kauno eglių įžiebimo šventėse. Ir žinote ką? Vilniaus eglė įspūdinga, taip, bet kopija pernykštės eglės idėjos.

Rotušės aikštėje tuos burbulus irgi jau esu matęs. Vilniuje įžiebimo šventė buvo kažkoks kičas. Pastypčiojo tuščiai mūsų žvaigždės ir paspaudė mygtuką eglei įžiebti. Čia atseit menas?

Vakar nuvažiavau į Kauną ir buvau tiesiog apakęs kaip Kaunas papuošė miestą. Laisvės alėjos fontanas, miesto sodas, Prezidentūros parkas, Kauno pilis, Santakos parkas, originali eglės idėja, meniška ir artistiška eglės įžiebimo programa, fejerverkai privertė aiktelėti ir mano akyse nustūmė Vilnių į antrą planą tarp miestų vertinant pasipuošimą kalėdoms.

Mano nuomone, Vilniaus savivaldybė čia turėtų išmokti kaip reikia puošti miestą. Gėda Šimašiui, televizijai, kurie suorganizavo nūdną renginį Vilniuje. Sveikinu Kauną, kuris tapo nuostabiu kalėdiniu miestu“, – teigė jis.

Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir kituose miestuose įžiebtos šventinės eglės. Mums svarbu išgirsti tavo nuomonę apie eglutes, jų grožį ir vykusius renginius.

Nelik abejingas ir būk išgirstas! Pasidalink savo nuomone rašydamas el. p. pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)