Iš tiesų iš ryto privažiavus prie šios aikštelės, iš tolo kokių 2 metrų aukščio užrašas ant „parkingo“ sienos rėkė ir kvietė: „Sumažintos kainos. Tik 15 Lt/para“. Šis užrašas nuteikė labai optimistiškai. Įvažiavęs vos radau vietą, garažas buvo beveik pilnas lengvųjų automobilių.

Vėlai vakare, grįžęs atgal, prie kasos atiduodamas parkavimo taloną, buvau stipriai nuviltas – iš manęs kasininkas pareikalavo 25 Lt. Paklausus, gal čia klaida, nesusipratimas, man buvo atsakyta, kad reikia sumokėti papildomai aptarnavimo mokestį. Atsakiau, kad aš jo neprašiau ir dėl jo nesitariau.

Kasininkas paaiškino, jog yra tokia tvarka. Į klausimą, ar jis matė ant sienos rėkiantį užrašą dėl paslaugos kainos, jis atsakė – „kreipkitės į valdžią“. Visa laukiančiųjų eilė garsiai reiškė nepasitenkinimą. Tačiau buvo vėlus metas – valdžia seniai namuose miega.

Sumokėjome prašomus papildomus 10 Lt ir iki sankryžos su S. Dariaus ir S. Girėno gatve mus palydėjo tas pats ant parkingo sienos kabantis ir optimizmą keliantis kvietimas „Sumažintos kainos. Tik 15 Lt/para“.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!