Ar, pagal jų suvokimą, yra normalu, kad vairuotojams yra mokamas minimumas, kad jie gyvena be normalių sanitarinių sąlygų, be šilto maisto, miega kabinoje mažiausiai 6 savaites ir gauna 500 Eur, o grįžę namo 3 savaites būna visiškai ant 0, nes darbdaviai įformina nemokamas atostogas? AR JIE DIRBTŲ TOKIOMIS SĄLYGOMIS?

Kodėl nemoka bent dienos vidurkio tos šalies, kurioje vairuotojas perveža krovinius? Dienpinigiai, ar supranta Lietuvos piliečiai, kad senatvėje visi šie vairuotojai prašys valdžios kompensacijų už šildymą ir pan., nes negaus net minimalios pensijos, nes neturės stažo? O kodėl neturės? Atsakymas labai paprastas. Todėl, kad darbdavys dabar nemoka už darbuotoją mokesčių Sodrai, ir oficialiai rodo, kad jis išėjęs neapmokamų atostogų.

Nežinau, kaip kitiems bendrapiliečiams visa tai atrodo, bet aš manau, kad tai yra gėdinga. Džiaugiuosi, kad bent dabar valdžia išgirdo apie šias problemas ir ėmėsi veiksmų. O tas protestas prieš algų didėjimą saviems darbuotojams tebuvo paskutinis pasispardymas.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!