Šiandien naršant savo feisbuko paskyroje, mano akį patraukė prie aparatų prijungtos mergaitės nuotrauka, perskaičiau aprašą, ir tai buvo tas paskutinis lašas... Po reformos vaistų srityje, buvo pakeista labai daug vaistų, kai kurie net uždrausti. Ir ką galiu pasakyti, tie naujieji vaistai žmonėms veikia šiek tiek ne taip kaip buvę prieš tai, tai gal kaina atitinka ir veiksmingumą? Žmonės, tai, kas vyksta Lietuvoje, yra baisu... Gal verta susimąstyti?

Kitas dalykas, kuris man be galo kliūna, mokyklos. Prailginti mokslo metai. Kam? Kas nuo to geriau? Atsiprašant „uostysim kitom šalim užpakalius“? Kodėl Lietuva negali būti ta maža šalis, kuri būtų kažkuo unikali... Kam ta nepriklausomybė, jei vis tiek pas lietuvius mažai kas lietuviška?

Jei jau tėvams yra geriau, kad vaikai yra mokyklose, o jiems nereikia rūpintis dėl jų užimtumo, tai gerai, kurkit vasaros stovyklas, kurios būtų nemokamos arba bent jau lengvai prieinamos, nes dabar vasaros stovykla yra prabanga. Mokyklose, birželio mėnesį oro temperatūra klasėse siekė 39°C karščio. Tai gal tie, kurie tai sugalvojo, nori pasėdėti tokioje oro temperatūroje? Kaip galima mokytis, kai net nėra tinkamų sąlygų. Ilginate mokslo metus? Gerai, pirmyn, bet tik po to, kai mokymosi įstaigos bus pritaikytos ten dirbti ir mokytis.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.