Aš visada gerbdavau tą, su kuria buvau kartu, o manimi tiesiog naudodavosi. Naudodavosi mano gerumu, dauguma šiuolaikinių merginų gerumą laiko silpnybe ir mano, kad jeigu esi jai geras, tai esi kaip tarnas. Kai jaučiau, kad manimi nori pasinauduoti, visada sakiau tokioms „viso gero“.

Nejaugi jums rūpi tik pinigai ir jūsų patogumas? Kodėl labai daug tokių egoisčių? Galvojau, galbūt reikia antrosios pusės ieškoti internete, jeigu realiai nelabai sekasi. Ir... kažkada buvau užsiregistravęs pažinčių svetaineje, galvojau susirasti ten gyvenimo draugę, bandžiau rašyti panelėms, bet jos neadekvačiai bendrauja arba neatrašo, normalių merginų ten labai mažai.

Dauguma pasikėlusių, norinčių gauti daug dėmesio ir viskas. Ir kaip čia ne nerimauti dėl ateities? Tokių kaip aš yra labai daug, nerandančių normalios antros pusės. Tiesa, ten yra ir tikrai gerų, bet joms jau daugiau nei 35, turi vaikus, vienišos. Noriai bendrauja, nes, mano nuomone, šios moterys įvertina savo šansus, todėl ir mielos.

Laikas eina, norisi šilumos, bet nieko šalia nėra.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Kaip manai, kodėl šiais laikas sunku susirasti antrąją pusę? Ar vaikinai ir merginos turi skirtingus lūkesčius, kuriuos sunku suderinti? Pasidalink savo nuomonei ir įdomiausios istorijos autoriui padovanosime Liudo Mažylio knygą „99 metai po įvykio“.