Pati dirbu tokį darbą – kasininkės. Esu baigusi aukštąjį mokslą, tačiau pagal specialybę darbo nerandu, o kadangi man bendravimas su žmonėmis patinka, pasirinkau šį darbą. Turiu savo nuolatinių klientų, kurie su šypsena pasitinka ir palydi, tačiau žmonės, pamąstykit, kuo mus kaltinat?

Už neteisingas, pasak Jūsų, kainas lentynose, už asortimentą, dėl kurio priekaištaujate, esame atsakingos ne mes, o valdžia. Mes, kaip ir jūs, žmonės, dirbame savo darbą.

Būkite mandagesni, į parduotuvę ateikite mandagūs ir spėkit iki darbo pabaigos, o ne laukit paskutinės minutės, nes ir mes turime vaikus, šeimas, esame žmonės, o ne padugnės, kokiomis mus laikote.

Laikas suvokti, kad ir kasininkės – žmonės, o ne su jūsų pageidavimais nuolankiai besitaikstančios vargšiukės. Dėl kainų politikos kreipkitės į valdžią, o ne užsipulkit ir gadinkit nuotaiką. Labai džiaugiuosi, kad esu mylima ir gerbiama savo klientų, tarp jų yra įvairiausių – nuo mažiausio pirkėjo iki senyvo amžiaus malonių žmogučių...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalinti savo mintimis? Esate dirbę aptarnavimo sferoje? Papasakokite kaip sekėsi! Rašykite žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt: