Dar visai neseniai tiek „mikriukų“ vairuotojai, tiek įmonių savininkai balsu raudojo, kad Vilniaus valdžia apribojo populiariausius maršrutus, padidino kainas ir, vienu žodžiu, daro viską, kad jų verslą išguitų iš sostinės, paliktų šimtus žmonių be darbo ir tūkstančius jų vaikų be duonos kąsnio. Net parašus rinko prieš tokias reformas.

Ironiškiausia, kad visą šį „holokaustą“ prieš „mikriukus“ kuravo ne kas kitas, o socialdemokratų partijos Vilniuje vedlys, už viešąjį transportą atsakingas sostinės vicemeras Romas Adomavičius, kurį visai neseniai išgarsino Specialiųjų tyrimų tarnyba.

Dar rugpjūtį vicemeras pasakė aiškiai: „Centre nenumatoma, kad liktų „mikriukai“, kadangi jų vaidmenį atliks greitieji autobusai“.

Dar daugiau - R. Adomavičius įvardino spūsčių bei chaoso Vilniaus gatvėse kaltininkus: „Mikroautobusas važiuoja santykinai greitai, kadangi jis neturi jokio grafiko, ir jam nėra privaloma stoti stotelėse. Tai sukelia chaosą ir eismo dalyvių sumaištį, ypatingai – tarp viešojo transporto priemonių vairuotojų. Mikroautobusai, norėdami susirinkti sau keleivius, užkerta jiems kelią, greitai susirenka ir nuvažiuoja toliau“.

Taigi, praėjo mėnuo ir ant tų pačių „chaosą ir sumaištį“ keliančių „mikriukų“ puikuojasi socialdemokratų reklama...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!