Mieli kaimynai, nebūdamas per daug irzlus ir smalsus, tačiau tapęs kai kurių aplinkybių įkaitu, jaučiu pareigą Jums šį bei tą pasakyti.

Tikrai nesu senas „zanūda“, besiskundžiantis dėl rudenį krentančių lapų keliamo triukšmo, tačiau manau, kad turėdami tokius hyperaktyvius vaikus privalėjote pasirūpinti geresne savo grindų dangos garso izoliacija.

Ir bėda net ne ta, kad man dažnai tenka jaustis tarsi sėdint Larso Ulricho būgno viduje. Ir ne ta, kad aš žinau kaip Jūsų atplaišėlės pravardžiuoja viena kitą, ar tai ką Jūs jiems sakote supykusi, (-ęs). Juk čia ne Norvegija ir niekas vaikų iš Jūsų neatiminės.

Būdamas tipinis, vidutinio amžiaus lietuvis, be išskirtinių seksualinių poreikių, ir kaip jau minėjau ne itin smalsus, jaučiuosi šiek tiek nesmagiai žinodamas, kiek Jums prireikia frikcijų orgazmui pasiekti. Tokio pobūdžio žinios mano net ir ne itin apkrautai smegeninei yra perteklinės. Todėl nuoširdžiai tikiu, kad šie mano pastebėjimai padės Jums apsispręsti šiek tiek investuoti į grindų dangos rekonstrukciją arba kitais būdais spręsti šią subtilią abipusę problemėlę.

Jei pajaustumėte nenumaldomą poreikį atsakyti į šį laiškutį, rašykite šiuo elektroninio pašto adresu: jusgarsiaimylites@gmail.com. Ačiū.

Pagarbai, Kaimynas

P.S.: 300 W kolonėlės jau užsakytos, ir šiuo metu yra pakeliui į mano kuklų butelį. Nuoširdžiai tikiu, kad mano pomėgis „trash“ ir „death metal“ stiliaus muzikai netrukus suteiks Jums daug džiaugsmo ir leis nevaržomai mėgautis tokių nuostabių grupių kaip „Antrhax“, „Metallica“ ir „Megadeath“ kūriniais.

P. P. S.: labai norėjau bent jau apytiksliai įvardinti objektą, kuriam skirta ši žinutė, bet pamaniau, kad tokių situacijų apstu visur. Tad būsiu optimistas ir manysiu, kad neatskleisdamas tikrojo adresato išspręsiu net tik savo problemą. O aš savo ruožtu, jei situacija nepasikeis, šį gražiai atspausdintą laiškelį pakabinsiu vieno Kauno daugiabučio trečiojoje laiptinėje. Juk prieš kildami į aštuntą aukštą, jie pamatys, ar ne?

*Vydaras – skandinavų tylos, slaptumo ir keršto dievas. Jei kažkam šis vardas asocijuojasi su kitu žodžiu, atsakymų apie save ieškokite dėdulės Froido veikaluose.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Prašome Jūsų – pasidalinkite savo patirtimi, ar sutariate su kaimynais? Galbūt galite paneigti stereotipus apie piktus daugiabučių gyventojus ir papasakoti, kaip su kaimynais tapote geriausiais draugais? O gal atvirkščiai – savo kailiu patyrėte jų nemalonę?

Jūsų istorijų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kaimynai“

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau: