Pradėjau jai rodyti dėmesį, gavau jos numerį ir t.t. O tada pakviečiau ją į pasimatymą... Ji, žinoma, buvo pripratusi, kad vyras už ją visur sumoka. Man tai nelabai patiko, bet ko tik nepadarysi dėl gražios moters?

Jutau, kaip bėgo laikas ir aš ją įsimylėjau. Pirmą kartą gyvenime nutiko taip, kad pamilau vyresnę moterį... O ji dar ir dukrą, kuri jau buvo pilnametė. Na, tas faktas buvo keistas visiems. Ir nepaisant to, aš vis tiek su šia moterimi susitikinėdavau.

Praėjus kuriam laikui pajutau, kad jai patinka tik būti kavinėse, gerti šampaną, nueiti į naktinį klubą. Žodžiu, vien linksmybės. Aš jai mažiausiai rūpėjau. Būdamas su ja išleisdavau daug pinigų. O ji būdavo patenkinta, kad aš ją vaišinu.

Draugai pastebėjo, kad pradėjau taupyti pinigus. Jie vis klausdavo, kur jie dingsta. Prisirišau prie tos moters ir nebegalėjau be jos – ji man buvo kaip narkotikas. Pavizgina ir aš lekiu... Pradėjau jaustis kvailai. Kai aš jos klausdavau apie jausmus, ji man tik šaltai atsakydavo.

Galiausiai atėjo diena, kai paklausiau apie mūsų ateitį ir sulaukiau neigiamo atsakymo. Tuomet viską ir baigiau. Ir po visko galiu pasakyti, kad būnant su ja turėdavau pirkti ją ir jos laiką su manimi... Gavau pamoką, kad meilės nenusipirksi. Bent pamėginau.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

„Visi greiti teisti... Pasmerkti... Niekinti... Tegul kiekvienas atsisuka į save... Švento nerasime. Juk turime jausmus, širdį ir gyslomis kraujas, o ne šaltas vanduo teka... Ir, būna, chemija suveikia“ – šie DELFI diskusijų skiltyje išsakyti komentatoriaus žodžiai tikriausiai artimi kiekvienam, bent kartą tyčiomis ar ne nusižengusiam visuomenėms normoms, ką galima ir ko negalima daryti įsimylėjus.

Ne paslaptis – visko nutinka, pamažu blėstant santuokinei meilei ar ilgą laiką ieškant to vienintelio ar vienintelės. DELFI skaitytojai yra dalijęsi įvairiomis tokiomis patirtimis: trumpalaikis romanas nesugriovė santykių, o liko maloniu prisiminimu; atsiradusi meilužė susilpnino pasitikėjimą; paplūdimyje prasidėjęs romanas išaugo į didžiulę meilę.

Kviečiame pamiršti stereotipus ir papasakoti apie nuotykį, kuris jums tapo svarbiu prisiminimu, kaip reikėtų elgtis ar nesielgti. Atvirai pasidalinkite savo patirtimi, kurios negalite pamiršti. Kaip baigėsi jūsų trumpalaikis romanas? Gal taip, pavyzdžiui, atradote savo mylimąjį? O gal atvirkščiai – turite griežtą nuomonę ir norite ją išsakyti, jaučiatės nukentėjęs dėl laisvo partnerio požiūrio į santykius?

Jūsų istorijas publikuosime anonimiškai – vienam iš Jūsų pažadame įspūdingą prizą: 100 eurų vertės „Laisvalaikio dovanų“ čekį! Konkursas tęsiasi iki balandžio 19 d. Savo laiškus galite siųsti el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Nuotykis“ arba spausdami pilką mygtuką čia (nepamirškite nurodyti el. pašto adreso tekste, kurio kiti nematys).