Paseksiu aš tau, tamsta, pasaką apie barakudas.

Barakudos yra skirstomos į 3 rūšis: 1) karališka barakuda; 2) barakuda propaguojanti; 3) pradedanti barakuda.

Turiu nemaloniai nuvilti, bet aprašyta mergina nė į vieną kastą nepataiko – jos nevažinėja viešuoju transportu, jas vežioja automobiliais arba taksi. Jos nesitaiko į neperspektyvius vyrus, barakuda, kaip fenomenas pasidalina į 2 judėjimus: 1) kada reikia gauti kiek įmanoma daugiau finansinės naudos; 2) kada „traukdama“ finansus, dar sugeba versti vyrą tobulėt ir siekti aukštesnių finansinių galimybių. Su pastarosiomis man teko asmeniškai susidurti keltą kartų. Taip, pirmą kartą pikta, skaudu ir t.t., bet praėjus laikui supranti, kad viską, ką darei dėl atseit „mūsų“, dabar turi sau.

Turiu galvoje, kada gyventi bute tampa „ne lygis“, nes reikia namo, sėsti į 7 metų automobilį – „ne lygis“, nes reikia naujo ir t.t. Tu pradedi nesusišnekėti su draugais, nes iš šalies visas šitas mėšlas matosi geriau, siunti juos ant 3 raidžių, nes gi tu „meilę/seilę“ suradai.

Maždaug po pusės metų „parsivelka“ sveikas protas iš paskos ir susivoki žmogus, kokiam giliam šūde sėdi, blokuoji savo papildomas kreditines korteles, vakare tau išdrasko akis, kam tai padarei, tą pačią dieną išeiti negali, nes tik dabar susivokia, kad gyvena kažkam ant sprando.

Tu tampi tas asilas, kuris nusileidžia, kad išeis ryt/poryt, ji išeina po 2 savaičių, sudaužiusi absoliučiai viską, kas buvo lentynose – indus, bokalus ir t.t., su aštriu daiktu sudarko tavo drabužių spintą, nežinia kuo apipila tavo automobilį ir išverčia šiukšlių konteinerio turinį tau ant kiemo vartų. Va čia yra barakuda ir dar kerštinga gyvatė. Gerai, kad ir vyras turi būti ne kvailas – kadangi kieme stovėjo kameros, visas šis performansas buvo užfiksuotas.

Išvada – kad ir kokia bjauri būtų, tiesiogine to žodžio prasme privertė dirbti daugiau nei 12 val. per parą, kad būtų patenkinti jos įgeidžiai. Rezultatas mano atžvilgiu – super geras: atleidau meilužę, per 5 metus dirbdamas po 12-14 val išsimokėjau dėl jos užgaidų imtas paskolas naujam automobiliui ir namui.

Tad jei reiktų pasakyti, kad barakuda visada blogai, pasakyčiau, kad ne. Mes, vyrai, linkę užsisėdėti savo patenkintoj būsenoj, ir galų gale tu niekada nesuvoksi, kad uždirbi mažiau nei reikia, jeigu moteris to nepasakys.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

„Nusipirk automobilį, kad mane visur vežiotum, kad kiekvieną dieną mane namo parvežtum po darbo“ – tokį reikalavimą DELFI skaitytojas išgirdo iš savo merginos. Vaikinas atvirame savo tekste papasakojo apie nuolatinius antrosios pusės priekaištus dėl pinigų, kurių neva jis merginai skiria per mažai. Klausiame Jūsų – ar esate draugavę su žmogumi, kuris pinigus vertino labiau nei jausmus?

Kviečiame atvirai pasidalyti savo istorija. Vienam Jūsų padovanosime dvi knygas – A. Eidinto „Ieškok Maskvos sfinkso“ ir O. Truc „Paskutinis lapis“. Visą informaciją rasite čia.