Abu susitarėme susimatyti prie netoliese esančio prekybos centro. Kitą dieną, sutartu laiku, nereikėjo laukti, atėjo tada, kai susitarėmė. Tačiau ne viena, o dar su dviem draugais – dar viena mergina ir draugu.

Praėjus dešimčiai minučių jau norėjau bėgti tiek, kiek kojos neša. Ji, su kuria tariausi dėl pasimatymo, pasirodo, buvo bene pats šlykščiausiai mano sutiktas asmuo.

Per tas dešimt minučių išklausiau nežinia ko. Istorija, kaip kaime „užgerė“ ir užmigo bagažinėje, o po kurio laiko visas kaimas ėmė jos ieškoti. Paieškos metu jausdama, kad negali išlįsti iš bagažinės, ji ir toliau „pijokavo“.

Arba apie tai, kaip būdama kaime, pas aklą senelį, žaisdavo su savimi, žiūrėdama erotinius filmus. Na, prie viso to, kas trečias žodis buvo keiksmažodis. Ir dvi per tą laiką surūkytos cigaretės. Tobula.

Tiesą sakant, prie jos draugų (kurie buvo visiškos priešingybės) jaučiausi jaukiau negu prie jos, o jie tyliai man pasakė: „Užjaučiu, kad tu turi visa tai priimti.“

Dar po 15 minučių nešiau savo užpakalį iš ten. Per 3 dienas gavau per 100 žinučių su įvairiausiais pasiūlymais. Užblokavau ją visur, kur tik išėjo, ir džiaugiausi, kad ji nežino, kur gyvenu!

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Pats blogiausias pasimatymas“. Savo pasakojimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt, nepamirškite temos laukelyje nurodyti konkurso pavadinimo. Visas sąlygas rasite paspaudę čia.