Internetas skamba nuo šūdmaišių, agurkinių, pupyčių, jagelavičiūčių, jazzučių gyvenimo istorijų, kurios kartais cenzūruotai, o kartais visai ne šmėžuoja socialinių tinklų sienose. Tuo metu kitos įžymybės nesnaudžia ir aktyviai reiškia palaikymą arba riejasi tų pačių socialinių tinklų komentaruose.

Viena veikėja, plūsdama kitas, nuolatos pabrėžia, kad yra baigusi du aukštuosius (lyg tai būtų tokia nuostaba, kaip importinės sauskelnės iš Amerikos sovietmečiu), kitų trijulė stebisi, iš kur pas ką tik pagimdžiusią moterį tiek pykčio ir kodėl ji sėdi internete, o ne sūpuoja savo pirmagimį, nes neva per motinos pieną vaikui perduodamos visos įmanomos isterijos ir pykčiai.

O tada baaaaam! Ir, žiūrėk, apvalaus veido, balsinga žavi tamsiaplaukė pareiškia, kad savo koncertuose nepageidauja urodų, kiaunių, o už viską baisiau, jei pastarieji dar ir bulvių traškučių atsineša. Tada vėl į komentarus susibėga mūsų vadinamos įžymybės ir reiškia savo palaikymą arba pasipiktinimą. Vieni giria už drąsą, kad toje žinutėje yra parašyta tai, ką visi galvoja, tik niekas viešai neskelbia, kiti, neslėpdami nusivylimo, aikčioja, kad jų mėgstama atlikėja leido sau rusišku žodžiu ir gyvūnėlio pavadinimu įvardyti jos koncerte besirenkančios auditorijos dalį ir grasina iš savo grotuvų dėl to išsitrinti atlikėjos dainas.

Vis dėlto, kad ir kaip vadinamos įžymybės vienos kitą dergia, akivaizdu, kad gyventi vienos be kitų negali. Ir gyvena dažnai viena kitos sąskaita. Ko gero, užduosite sau klausimą, kaip suprasti tą gyvenimą viena kitos sąskaita? Atsakymas paprastas: tie komentarai, kuriuose žvaigždė „X“ kažką paskelbia apie žvaigždę „Y“ sulaukia daugiausiai diskusijų bei „like“ paspaudimų. Kada viskas lyg ir aprimsta, bet senos žaizdos nesugyja, po kiek laiko žvaigždė „X“ vėl iškapsto ką nors naujo, tarkim, su kuo miega žvaigždė „Y“, ir kaip nedora tai yra.

Moralas tas, kad, žinomos moterys ir vyrai, sutikite, kad ir kaip juodaplaukės būdamos nekenčiate lieknų blondinių arba atvirkščiai, pripažinkite, kad be jų gyventi negalite. O kai vienos kitų sąskaita gaunate bangą dėmesio ir krūvas komentarų iš aplinkinių, susitarkite dėl komisinio, kurį sumokėsite vienos kitoms už tą gautą dėmesį vietoj teiginių, kaip jums „nerūpi“, kad kažkas gyvena su šūdmaišiais, pomidorais ar melionais, bet paskelbėte apie tai, nes norit sugėdyti kažką dėl moralės nebuvimo ir savo asmeninių nuoskaudų.

Jei Jums iš tiesų kažkas nerūpėtų, nesilaikytumėte įsikibę to nerūpinčio objekto.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!