Taip pat antradienio pusfinalyje patiko stebėti austro pasirodymą (tiesa, pykstančių dėl odos spalvos Lietuvoje visada rasis), estų atlikėjos pasirodymas irgi sužavėjo savo paprastumu, puikiu balsu ir įspūdinga, Estijos spalvų suknele.

Pastebėjau, kad šįkart dominavo baladės, o tokių seksualių šou, kaip dainininkės iš Kipro, nebuvo daug. Tokius šou irgi būna įdomu stebėti šiame renginyje. Antra vertus, niekaip nesuprantu, kodėl visi laiko Izraelio atstovę favorite? Kai pradėjau žiūrėti šį pasirodymą, tie kudakavimą primenantys garsai nustebino blogąja prasme. Galbūt net visą jį pavadinčiau kažkokia postavangardine avarija. Tačiau tarp žiūrovų nufilmuotų veidų mačiau susižavėjimą ir tai tik dar labiau skatino pakelti antakį. Gal aš kažko jau nebesuprantu? Gal ji labai muzikali ir tie visi keistai sklindantys garsai yra nauja mada muzikos pasaulyje?

Kaip pasakytų lietuvių liaudies klasikai – visokių yra, visokių reikia. Ypač tokiame skandalingame ir velniškai populiariame dainų konkurse, bet nesupratau, kodėl jis pateko į finalą.

Nekantraudama laukiu antrojo pusfinalio ir finalo, kuriame tikiuosi Lietuva užims aukštą poziciją.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Galbūt turite išsirinkę savo „Eurovizijos“ favoritus ir prognozuojate vienam iš jų aukštą vietą? O gal norite apskritai pasidalinti jums kilusiomis mintimis apie šį renginį? Rašykite el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Eurovizija“ arba spauskite apačioje.