Pagaliau SAM pastebėjo, kad žmonės nesiskiepija. Ypatingai bėda su senjorais. Nenori jie vakcinomis baksnotis nors tu ką. Ką daryti, žinoma - pagaliau pradėsime viešinimo kampaniją, nes senjorai be viešinimo ir gražių straipsnių SAM puslapyje apie vakcinacijos naudą nieko nesupranta.

Ir visa tai išdėstoma rimtu veidu kaip didis pasiekimas. Panašiai, kaip mūsų palydovo (tikrojo, ne Sputnik) skrydis į kosmosą.

Įdomu, o iš SAM niekas nebuvo nulipęs nuo grindinio ir pavažiavęs iki kokio nors kaimuko? Tiesiog akiračiui praplėsti.


Pasakoju tikrą istoriją su tikru kaimu Alytaus raj. Per karantiną maršrutinių autobusių reisų skaičius buvo sumažintas. Dabar iš to kaimo viešuoju transportu (paspirtuku nenuriedėsi, baterija išseks, nes toliau nei nuo SAM iki Vyriausybės) galima iš kaimo išvykti 7 valandą ryto, reisas atgal 19 val. vakaro.

Žmogus gauna žinutę, kad atėjo jo eilė skiepytis ir turi pribūti poliklinikon 9 val. ryto. Tai reiškia, kad pensininkas turi išvykti 7 ryto ir vaikštinėti po Alytų iki 19 val. vakaro.

Pagal galiojančio karantino taisykles pas jokius draugus ir giminaičius užsukti negali.

Paaiškinkit, mielieji, kaip viešųjų ryšių akcija padės pensininkui, kurių tame kaime ir apylinkėse dešimtys, nuvažiuoti pasiskiepyti? Gal keliolika valandų minant ratus po miestą sušildys plakatai su SAM reklama ir kvietimu skiepytis?

Gal sakau, vietoj to, kad neaišku ką veikti, būtų galima sutarti su vietos autobusų parku, kad, pagal sudarytą grafiką, skiepijimo komandos per kaimus važiuotų?

Ai, atsiprašau, čia jau dirbti reikės. Neužteks deleguoti funkcijų teisingai konkursą laimėjusiai įmonei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (228)