Papasakok, ką savo namuose įsirengei ar pasidarei pats, ir laimėk 1000 eurų vertės elektrinį paspirtuką. Visas sąlygas rasite paspaudę čia, o laiškus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt

Tėvų kieme buvo kadaise kažkoks statinys. Projekte jis yra, paskirtis negyvenama, bet kas – nesupaisysi. Nei vištų viduj kas laiko, nei dirbtuvės buvo. Per daug metų jis apgriuvo, nugriuvo ir liko tik kelios sijos bei pamatai.

O aš seniai norėjau garažo. Kad panaudočiau turimą gerą ir sutaupyčiau laiko bei vargo su popieriais, ir kitais resursais, padariau paprastai. Nugrioviau paties pastato likučius (tas sijas ir panašiai), susiradau senąjį projektą ir ėmiausi darbo.

Palei buvusią liniją išliejau pamatą, o dabar pagal senąjį projektą atstatinėju identiškų buvusiajam pastatui matmenų statinį. Į jį puikiausiai tilps mano automobilis, turėsiu pas tėvus pasidaręs garažą, kurio visada norėjau. Visa statyba – savo paties rankomis, o kadangi senojo pastato griuvimas niekada nebuvo užfiksuotas, tai ir atstatymui nieko papildomo nereikia. Paprasčiau nebūna!

Taigi, jei ieškote erdvės darbams, dirbtuvei, pašiūrei ar sandėliukui, patariu pirmiausia apsidairyti kaimų kiemuose ir sodų priestatuose. Gali paaiškėti, kad nė neprireiks išleisti daug pinigų. Sėkmės!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)