Tuo metu internete lankiausi įvairiose pažinčių svetainėse – už ekrano visada drąsiau. Viename labai intymių pažinčių tinklapyje užsimezgė pokalbis apie pasimatymą. Su porele! Vyresni už mane: nuostabi, graži ir subrendusi moteris bei jos kuklesnis vyras, abu iš pajūrio.

Ir štai – jie atvyksta kaip tik tą vakarą, kaip ir kalėdinis vakarėlis, nors persiplėšk. Jau nebežinau, ką ir kodėl tada galvojau, bet nusprendžiau surizikuot: nueiti, susitikti vienam kokteiliui, pakalbėti ir tiek. Juk matyt nieko nebus pirmą kartą, – taip galvojau. Maniau, ta patyrusi svingerių porelė tik apsišniukštinės, na, ir išsiskirstysim, o aš dar spėsiu į darbinį vakarėlį. Taip maniau. Bet tada nutiko chemija.

Nežinau, ar dėl kelių kokteilių, ar dėl laisvo, atsipalaidavusio bendravimo su polėkį turinčiais pajūrio žmonėmis, ar dėl paties išdrąsėjimo, bet kažkaip sulipome visi trys. Mačiau, kaip degė moters akys.

„Einame į svečius“, – pakvietė jie. Ir nusivedė į viešbutį šalia Žaliojo tilto, visai netoli mano darbinio vakarėlio vietos. Pakilome liftu, kuriame mane išbandė paskutinį sykį: gilus ir drėgnas bučinys su moterimi prie vyro akių – regis, mane užskaitė. Kambaryje lyg tarp kitko ėmė rodyti vaizdus pro langą, bet jau buvo akivaizdu, ko čia susirinkome – nuo bučinių ir moters nurenginėjimo iki nuogų kūnų praėjo tik kelios minutės. O kamputyje, vis labiau susijaudinęs, jo glamonėjamą ir nurenginėjamą moterį stebėjo jos vyras. Tada ir jis prisijungė – atsargiai glostydamas, bučiuodamas savo žmoną nuo manęs laikėsi pagarbaus atstumo.

Ir tai mane tik padrąsino. Prašau suprasti, man tai buvo pirmasis seksas trise ir aš, jaunuolis, nežinojau, kaip elgtis. O jei vyras irgi prie manęs prisilies? Ne, čia būtų ne man. Bet ką tada daryti? Pabėgti nuogam? O jei mane apkvaitino? O jeigu viskas gerai – ką daryti ir ko ne?

Tiek minčių sukosi galvoje, sumišusių su malonių minčių srautu. Aš atėjau tik tos geismingos moters – jos akių, plaukų, nuogo, subrendusio kūno. Sako, apie seksą trise slapta svajoja daugelis, bet tik mažuma žino, ką tai iš tikrųjų reiškia. Vyras-moteris-vyras yra tai, ko, manau, geistų dauguma. Net vyrai – su dviem moterim juk susitvarkyt sunkiau, o čia du pagarbūs vyrai su viena moterimi...

Buvo keista, nes vyras man leido su ja daryti, ką noriu, bei elgtis taip, lyg man būtų pirmenybė. Aš nestabdžiau – atidaviau visas jėgas. O jos vyras kiek kuklinosi. Nemanau, kad jis nepajėgtų ar panašiai – tiesiog toks buvo jų susitarimas. Kai ji pasiekė malonumo viršūnę, buvau labai laimingas. Tada ji man padėkojo ir supratau, kad turiu eiti – tarpduryje iš jos dar sulaukiau vieno bučinio ir visi draugiškai atsisveikinome.

Aš nė nespėjau palįsti po dušu, bet nuskubėjau į Kalėdinį vakarėlį. Jaučiausi drąsus, pilnas energijos, nugalėjęs baimes. Kvepėjau seksu – lyg pergalės kvepalais.

Vakarėlis jau buvo įsibėgėjęs ir pasirodė nuobodokas. Mano simpatija ir toliau nekreipė į mane dėmesio, bet apkvaitęs slapta šypsojausi sau tik dėl man žinomų priežasčių.

Simpatijos taip ir nesuviliojau, nors viena galimybė buvo gerokai vėliau, kai sykį buvome bare. Bet ji buvo išgėrusi ir nenorėjau tuo naudotis. O štai mano svingerių porelė – kažin, kur ji yra ir ką veikia. Prisiminęs suvirpu, ir žinote, ką galvoju?..

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)