Visi čia sukruto, sujudo dėl „Radistų“, atseit, ką čia jie per eglutės įžiebimą Vilniuje prišnekėjo, kad Kalėdų Senelio nėra. Žmonės, ir jums ne gėda?

Atrodo, jei jau turit vaikų, tai turėtumėt būti subrendę, o kas yra? Virkaujat komentaruose kaip kūdikiai, tarsi patys būtumėt pirmąkart išgirdę, kad Kalėdų Senio nėra. Tiksliau yra, bet jis gyvena Laplandijoj, nedovanoja jokių dovanų ir yra realus žmogus, o ne pasakaitė, kurią kišat vaikams į galvas.

Kuo anksčiau vaikas sužinos, kokia yra jo žaisliukų kaina, kokiu tėvų prakaitu jie uždirbami, tuo geriau. Ir baigsis puikavimaisi vieni prieš kitus.

Paaiškinkit geriau apie ramybės, susikaupimo metą, tradicijas, o ne materialų šlamštą. „Radistams“ priekaištų neturiu, savam stiliuj kaip visada. Už tai juos ir mėgstu.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

„Radistas“ Rolandas Mackevičius jau anksčiau DELFI išsakė savo nuomonę dėl skaitytojos skundo. Sūnų auginantis radijo ir televizijos laidų vedėjas mano, kad penktadienį tėvams tereikėjo pasitelkti šiek tiek fantazijos ir paaiškinti vaikams, kad Kalėdų senelis šiemet turi ilgą gerų vaikų sąrašą ir tiesiog prašo tėvelių padėti.

R. Mackevičius siūlė kartu su vaiku piešti dovanas, kurių laukiama per Kalėdas ir dovanoti vaikų namams: „Paaiškinus vaikui, kad norint, jog senelis nesusirgtų ir ateitų per Kalėdas – galima dovanas kurti patiems ir taip jam padėti“.

Pašnekovas atkreipė dėmesį į sunkiai besiverčiančias šeimas su mažais vaikais, kuriems stengiasi padėti: „Praėjusią savaitę išsiunčiau vienai šeimai tai, ko jiems trūko: pratybų, šiltų batų, įvairių daiktų ir saldainių. Aš ne Kalėdų senelis ir jie tai žino, bet džiaugėsi ne mažiau“. „Jeigu vaiką auklėjo televizoriumi ir jis tiki viskuo, ką mato – tada kita kalba“, – supermamytėms atrėžė Rolandas.