Prie namų buvo toks posūkis į požeminį garažą (gyvenu Vilniuje, kur ir šiaip sunkiau su parkingu), o norint įvažiuoti reikia atsidaryti šlagbaumą su pulteliu.

Taip išėjo, kad kalbėjau telefonu, reikėjo sukti vairą į posūkį ir dar tuo pat metu rankomis bandžiau sugraibyti pultelį prie mašinos peleninės. Žodžiu, nusukau akis nuo kelio, ieškodamas, kur tas pultelis, ir pajutau smūgį. Atsitrenkiau į kelio ženklą prie pat įvažiavimo į garažą.

Tai teko kviesti policiją, tada dar reikėjo apmokėti už ženklo sutvarkymą, mašiną irgi reikėjo remontuoti. Nuo to karto kažkaip atsargiau vairuoju ir turiu kitą mašiną, per kurios kompiuterį galiu naudotis laisvų rankų įranga.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „NežVairuok“. Siųskite savo istoriją adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite „iPhone 11“ telefoną bei ERGO draudimą metams! Konkurso taisykles rasite paspaudę štai čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)