Vyrai dažnai pasimauna, veda moterį, kuriai ne vyro reikia, o būti ištekėjusiai, ir, aišku, kas be ko, būti aprūpintai, todėl ir suvaidina meilę. Po vedybų nebelieka jokio švelnumo, supratimo, vyras paskutinėj vietoj. Žinau, nes pats pajutau savo kailiu.

Tos skyrybos labai bjauru, mano buvusi parodė visą savo bjaurų charakterį, netgi visokius nesveikumus. Norėčiau tarti vyrams dar keletą patarimų, kurie nebuvo paminėti straipsnyje, bet yra labai svarbūs. Nes tikrai labai dažnai susiduriama su nesklandumais.

1. Kad ir kaip gražiai atrodytu pati pradžia, sudarinėkite vedybinę sutartį. Perfrazuodamas patarlę pasakysiu taip. Pasitikėk, bet apsidrausk.

2. Nepamirškite, kad seksas yra vedybinė natūrali abiejų sutuoktinių pareiga, todėl jeigu pernelyg dažnai „skauda galvą“, palydėkite žmoną pas gydytoją. Juk turite rūpintis savo poros sveikata. Visokie „nenorai“ ir „negalėjimai“ negali būti nuolatiniai.

3. Specialisto pagalbos reikia ir storėjimo atveju. Sveikas žmogus neišsipučia nei iš šio, nei iš to. Ir patys būkite fiziškai aktyvūs bei formoje, kad galėtumėt rodyti pavyzdį.

4. Atminkite, kad moteris savo vyro negali apkalbinėti, komentuoti, kritikuoti savo draugėms, motinai, ir apskritai kitiems žmonėms. Būtų gerai, kad tai pastebėtumėte dar iki vestuvių. Jei tai pastebėjote, žinokite nieko gero iš santykių ir jų tęsti toliau nevertėtų. Tokie santykiai nesveiki. Tačiau ir patys visur ir visada palaikykite žmoną prieš kitus žmones, net jeigu ji ir neteisi. Jeigu yra abipusė meilė, tai sugebėsite, o jeigu ne, tada netempkite, negaiškite laiko, skirkitės laiku, kol vaikų daugiau neatsirado, nes paskui per alimentus patys ėsti ko neturėsit.

5. Skyrybų atveju visada raskite gerą advokatą, nes yra labai daug visokių plonybių, kurių patys nepastebėsite ir liksite su riestainio skyle. Skyrybų atveju moterys būna labai aršios.

6. Kuo daugiau būkite su vaikais, apie jų motiną su jais nekalbėkite nieko: nei gerai, nei blogai, nes jums tai svetimas žmogus.

7. Minėtame straipsnyje duotas patarimas viską derinti raštu yra tobulas,bet aš dar pridurčiau,kad reikėtų turėti slaptą kamerą ir filmuoti buvusios elgesį, pavyzdžiui, perduodant jums vaikus ar juos pasiimant iš jūsų. Kamerą visą laiką laikyti budėjimo režimu, nes vaikų motina gali labai netikėtai elgtis neadekvačiai, pvz. prie vaikų keiktis, naudoti necenzūrinius žodžius. Turėdami įrodymų, įgysite pranašumo bet kurioje byloje. O jų, mieli likimo broliai, tikrai gali būti visokių, žinau iš savo paties ir draugų gyvenimo.

8. Būkite pasiruošę tam, kad jūsų vaikų motina ne tik sieks prisiteisti protu nesuvokiamą sumą vaikų išlaikymui. Tai nepavyks, jeigu turėsite patikimą teisininką. Tačiau ji visai jūsų aplinkai skalambys, kad tiek kiek priteista – neužtenka, kad vaikas neturi turėti deficito. Nebijokite viešai kalbėti ir paaiškinti, kad kaip buvo gyventa iki tol, taip ir dabar neatsiras iš dangaus papildomų lėšų. Ir kad ne pikta ir įtūžusi minia sprendžia vaiko pinigų sumos dydį, bet teismas. Ir jokia minia negali nurodyti daryti kitaip nei teismas priteisė, kitaip įklimpsite į išnaudojimo pinkles. Gal buvusi ir nenusipirks kailinių, ir nenuvažiuos į kelionę iš tavo pinigų, bet jai pačiai mažiau reikės skirti vaikų išlaikymui. Kodėl jums turėti rūpėti buvusios patogumai?

9. Atminkite,kad buvusiosios paprastai mato tik tik tą sumą, kurią jūs skiriate, pvz., tarkim 280eurų .Ir aiškina, kad tiek neužtenka. Bet pamiršta, kad ir ji turi prisidėti, ir bus sumoje jau ne 280, o 560 pinigų. Kas tikrai nėra taip mažai. Be to, su motinomis vaikai ilgiau būna nei su tėčiais, tad jos turi daugiau laiko pabūti su vaikais. Tad jos tegu daugiau ir prisideda. Čia, tarp kitko, iš patirties pasakysiu, jeigu žmona į gimdymą neįsileidžia vyro, jeigu sako žodį „pasigimdžiau“, t. y., sau pasigimdžiau, jau pradėkite ruoštis, ateity skyrybos neišvengiamos.

10. Straipsnyje sakoma, kad po skyrybų reikėtų nebendrauti su buvusia, o aš pasakyčiau, kad reikia nesileisti į jokius santykius su visokiais uošviais, kitom jos giminėm. Vaikai turi teisę matyti senelius, bet jūs iki durų atvežkit ir baigtas kriukis. Buvusios žmonos paprastai imasi visokių manipuliacijų, tad bendraudami, leisdamiesi į didesnes kalbas, galite pakliūti į manipuliacijų tinklą, nes, būkim biedni, bet teisingi, sykį ant kabliuko jau užkibote, jeigu dabar tenka išgyventi skyrybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)