Sveikinimai ir plojimai!!! Grupė turi realų šansą laimėti, manau, kad su manim sutiks ne vienas. Ne veltui juos išrinkome. Pirmyn, Lietuva!

Iš karto po jų laimėjimo juos ir kalbino. Rodė, kaip jie atsakinėja į klausimus, o kadangi su vyru tą pokalbio dalį žiūrėjome jau lovoje, per telefoną, tai matėme ir plaukiančius komentarus.

Žinote, kaip žiūri feisbuke tiesioginę transliaciją ir per ekraną tuo pat metu plaukia komentarai, kas ką žiūrėdamas parašo. Šventiška nuotaika skaitant tokius komentarus gali greitai išgaruoti.

Jei nuoširdžiai, tai papiktino.

„Jau tikrai nelaimėsim...“, „Aistės bent daina buvo stipri“, „Nors kartą galėjom būti protingi ir išsiųsti Pilvelytę, bet vėl apsi*ikom...“, „Viso gero, Eurovizija, net nežiūrėsiu“, – tokių komentarų buvo marios!

Specialiai atkreipiau dėmesį, kas taip komentavo. Daugiausia – vidutinio amžiaus ar vyresnės moterys. Tikriausiai jos palaikė Aistę Pilvelytę, juo labiau, kad komentuodamos kelios ir paminėjo.

Viskas gerai, puikus pasirodymas ir A. Pilvelytės, bet jeigu ji nelaimėjo – susitaikykit. Specifinis kontingentas moterų, kuriom jei ne pagal jas, tai negerai. Bet ar reikia putotis ant kitų? Šitaip tiesiog negalima.

Kaip manote, ar malonu būtų, jei grupę palaikęs jaunimas taip plūstų Aistę, pavyzdžiui?

Kas kartą, kai siunčiame žmogų ar grupę, yra tiek piktybiškai kalbančių. Iš tiesų labai gaila, nes dainą turime gražią, šaliai atstovausime puikiai, o po pirmo interviu – toks plepėjimas.

Piktos moterys geriau palaikytų A. Pilvelytę mokėdamos už jos įrašų klausymąsi ir eidamos į koncertus, o ne švaistydamosis pykčiu feisbuke.