Paskiri savo karjerą, gyvenimą Tėvynei, o gauni tik kapeikas, kad susimokėtum mokesčius valstybei. Nesvarbu, ar esi pedagogas, statutinis pareigūnas ar medikas. Aukoji savo gyvenimą valstybei, bet valstybė neranda biudžete pinigų nei algoms, nei aprangai. Randa jie pinigų kiekvieną kartą pasididinti savo algą.

Vakar vyko mitingas prie Seimo, statutiniai pareigūnai norėjo daugiau pinigų, ne tik aprangoms, bet ir algoms. Ankščiau tapti pasieniečiu reikėjo išlaikyti egzaminus gerai, tuomet ir fizinio egzaminas buvo, nes buvo daug norinčių, dabar į pasienio mokyklą įstoti užtenka išlaikyti tik fizinį egzaminą. Supaprastino jie stojimą tik dėl to, kad norinčių vis mažiau.

Ir kaip yra pasakęs pats Saulius Skvernelis dėl pareigūnų aš viską padarysiu, tai šiandien jis padarė viską tik dėl savęs. Tiek statutiniai pareigūnai, tiek Seimo nariai duoda priesaiką, tik vieni gauna pareigą tarnauti valstybei, kurią jie vykdo, kiti gauna valdžią, kur pažadai ir pasakyti žodžiai nebeturi reikšmės.

Girdėjau aš ne vieną valdžios pažadą, mitinguose su pareigūnais dalyvavau nuo 8-erių metų. Iš pradžių man tai buvo pramoga, dabar man tai principo reikalas. Kiekvienais metais turi stovėti po valdžios langais, klausyti jų pažadų. Nekalbu tik apie pareigūnus, visi bando išsikovoti geresnę vietą po saule, bet kam žadėti ir sakyti, kad padarysi viską, jei iš tiesų apimtas valdžios nieko nebepadarai?

Ar tik neatėjo laikas tokią valdžią vyti lauk? Kiek galima tyčiotis ir mėtytis tuščiais pažadais?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!