Kartu gyvenome ir ji nekėlė jokių abejonių, bet merginos šeimoje – pradedant nuo motinos, sesers ir draugių – visos buvo mėgstančios skaičiuoti svetimus nuotykius ir pasakoti kas kiek kartų su kuo miegojo, retkarčiais prisiminti savo ankstesnius nuotykius. Atrodė, kad pajuokaudavo apie kitų draugių gyvenimus, kurios miegojo su daugiau nei 20, 30 vyrų dar būdamos iki 30 ir viskas.

Tačiau realybė tokia, kad obuolys nuo obels netoli rieda. Kartą taip jau atsitiko, jog ji pamiršo atsijungti nuo savo feisbuko ir aš netyčia ieškodamas kitų dalykų, netikėtai perskaičiau daugiau negu man galima. Paaiškėjo tikras paveikslas, kuris buvo kruopščiai slepiamas, pavyzdžiui, kad turi kelias feisbuko paskyras, kelias programas bendrauti su kitais, kelis telefonus, kuriems sudėti kodai, kad nebūtų galima laisvai įlįsti į jos telefoną, nuolat trinant viską, kas įtartina prieš grįžtant į namus.

Antrasis jos gyvenimas virė, nors dirbo sunkų, atsakingą darbą ir laisvadieniais daug keliaudavome ir pramogaudavome, o lovos malonumais mėgavomės kas vakarą. Po to paaiškėjo, kad visi meilužiai – vedę vyrai, kurie buvo naudingi karjerai ir su kuriais net neplanavo nutraukti santykių. Už kiekvieną rimtą pagalbą darbe su laiku atsilygindavo seksu. Žodžiu, buvau šokiruotas, o atrodė tikrai nepaprastai apsišvietusi ir inteligentiška. Ji galutinai pakeitė mano požiūrį į moteris.

Pasitikėkite, bet tikrinkite, jeigu jums svarbi moralė arba neištikimybė. Yra žmonių, kurie supūdomi iš vidaus, dar paauglystėje.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.