Neilgai trukus, jis pasiūlė susitikti kur nors mieste. Iš karto pasirodė keista, kad nekviečia pasimatyti kokioje nors kavinėje, o geriau gamtoje. Pasirinkome Trijų Kryžių kalną. Kadangi jau buvo įpusėjusi vasara, nieko blogo neįtariau, todėl sutikau.

Saulė jau leidosi, o aš skubėjau į pasimatymą. Mintyse perkračiau daugybę scenarijų, bet nemaniau, kad išsipildys blogiausias. Kai pamačiau vaikiną mūsų sutartoje vietoje, pastebėjau dėmes ant jo kiek nudėvėtų drabužių. Vis dėlto nebuvau linkusi teisti, nors man tai nelabai patiko. Pati pasipuošiau ir išsikvėpinau, kad sudaryčiau kuo geresnį pirmą įspūdį. Norėjau kažkokių pastangų ir iš jo pusės.

Taigi, pradėjome pokalbį apie darbus. Papasakojau, jog dirbu vienoje įmonėje pardavimų vadove, per daug į detales nenorėjau leistis, kad nepasirodyčiau nuobodi. Savo ruožtu mano pasimatymo draugas pasidalino, kad niekada neturėjo darbo nuo 9 iki 17 val., kažką kartas nuo karto padeda garažėlyje savo draugams, lošia pokerį internetu ir pan. Pats prisipažino, kad merginoms toks jo karjeros pasirinkimas nelabai patinka. Neslėpsiu, nepatiko ir man, bet juk nereikia būti pasikėlusia ir galima suteikti žmogui dar vieną šansą?

Tačiau toliau buvo tik blogiau. Galiausiai jis pradėjo aiškinti, kokios visos mergos barakudos, kaip jo paskutinė mergina jį nugręžė visokioms kelionėms ir geram maistui. Dabar jis bando ją pamiršti ir vėl surinkti tinkamą pinigų sumą, kad bent jau normaliam butui užtektų išsinuomoti. Nesiliovė fantazavęs, kaip jis kada nors taps rimtu verslininku ir jokios pinigus mėgstančios moterys nesustabdys šiame turtėjimo kelyje.

Aš tik klausiau klausiau to verkimo ir man pasiūlius nueiti kur nors puodeliui kavos, jis pareiškė dabar taupantis pinigus. Galiu eiti viena ir nusipirkti išsinešimui, o jis manęs palauksiąs.

Po tokio pareiškimo pasidarė labai nejauku ir liūdna. Nesupratau, ar jis taip negerbia manęs, kalbėdamas apie savo eks ir nieko įdomaus nuveikti nepasiūlydamas, ar tiesiog jam dabar sunkus metas ir tereikėjo išsikalbėti.

Po šio mane sugluminusio pasiūlymo draugiškai atsisveikinome, bet viduje abu supratome, kad ne, tai nebuvo lemtingas ir iš kojų verčiantis pirmasis pasimatymas. Ir nei viena širdis tądien nebuvo suvirpinta.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Nesvarbu, ar jums teko susitikti po internetinės pažinties, ar po draugų piršliavimo, tačiau ne visada aklas pasimatymas baigiasi taip, kaip tikėjotės.

Galbūt žmogus, su kuriuo susitikote, atskleidė savo charakterį tik jums susitikus akis į akį? Gal jis neseniai išsiskyręs ir pasimatymo metu kalbėjo tik apie savo eks? Galbūt neturėjo nuolatinio darbo ir aiškino, kaip tai nereikalinga? Arba kaip tik jums pasirodė keistos jo manieros ir požiūris į gyvenimą?

Pasidalinkite savo istorijomis su DELFI skaitytojais! Anonimiškumą garantuojame. Siųskite el. p. pilieciai@delfi.lt iki kovo 31 d. su prierašu „Aklas pasimatymas“ arba spauskite apačioje pilką mygtuką.

Dviems nugalėtojams įteiksime DELFI gertuves, su jais bus susisiekta asmeniškai jų nurodytais kontaktais.