Vakar naujojoje Pilaitėje atsitiko toks įvykis. Tai yra toks kasdieninis įvykis šeimoje su mažais vaikais. Ėjau iš žaidimų aikštelės su dviem dukrom – aštuonerių ir trejų metų. Mažoji užsiožiavo ir nenorėdama eiti namo pradėjo verkti. Tuo metu kur buvus, kur nebuvus iš kažkur išdygo pagyvenusi moteriškė ir pradėjo mane auklėti, neva aš nemoku elgtis su savo vaikais. Negana to, pradėjo mane ir dukras filmuoti savo telefonu, sekdama iš paskos, o prisivijusi mus liepė laukti, esą jau iškvietusi tarnybą. Grasino, kad taip nepaliks ir seks iki pat namų durų.

Nesupratusi, kas čia vyksta, apsiverkė ir kita dukra. Pasidarė tikrai nejauku, nes aplink buvo žmonių, kuriems buvo smalsu, o aš čia su dviem apsiverkusiomis dukrom ir iš paskos persekiojančia nevisprote. Persekiotojos nepavyko nusikratyt, kol nepasakiau, kad jai pačiai iškviesiu tą „tarnybą“, jog mano vaikus gąsdina. Tada jau spruko neatsisukdama.

Galimas dalykas, kad šita „svieto lygintoja“ Pilaitėje ne mane vieną užsipuolė. Dabar baisu su vaiku ir į lauką išeiti: kas bus, jei vėl vaikui nuotaika suges...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.