Iš tikrųjų, vyras neprivalo mokėti už moterį (ir atvirkščiai), kol su ja tik susitinka. Reikėtų iš pradžių pagalvoti apie save, o po to apie žmogų, su kurio tu praleidi laiką. Komentarai po tuo straipsniu parodė ką iš tiesų mano apie tai komentatorės.

Iš moterų (bent taip supratau iš vardų, slapyvardžių ir rašybos) pusės beveik visi komentarai buvo agresyvūs ir maždaug tokio pobūdžio, neva vyrai privalo mokėti už viską, o jeigu vyras neapmokėjo moters sąskaitos, tai jis yra alfonsas.

Nemažai buvo ironizuojančių komentarų ir apie tai, jeigu vyras nemoka už moterį, tai jis negaus sekso. Vadinasi, jei nori mylėtis, reikia iš pradžių už viską sumokėti? Man tai kažką primena... Jeigu jau dialogas eina link to, kad mylėjimasis yra paslauga, už kurią reikia mokėti pinigus, tai legalizuokime prostituciją. O kas čia negerai?

Organizuokime tokią veiklą, kur už pinigus būtų galima gauti legalias paslaugas. Tikrai bus mažiau pykčio, padaugės darbo vietų, o ir norinčių greitai užsidirbti pinigus atsiras, o iždas padidės iš sumokamų mokesčių.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Kokia jūsų nuomonė apie prostituciją? Ar pritartumėte jos legalizavimui? Pasidalinkite patirtimi el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Prostitucija“ arba pasinaudokite forma apačioje.