Neseniai atostogaudama užsienyje, berods, Dubajuje, moteris pasidalijo džiaugsmu: piršlybų nuotraukomis ir faktu, kad ji – jau mylimo vyro sužadėtinė. Žiniasklaidoje buvo rašyta, kad ji su mylimuoju Edgaru kartu yra jau daugiau kaip dvejus metus. Taigi, sakyčiau, pats laikas gražiam žingsniui pirmyn.

O reakcija kokia? Kokie komentarai? Visi smerkia, kad moteris susižada trečią kartą. Internete pradėjo plisti juokas primenančių, kai ji sakė „tekėsiu tik kartą“, kvailiausios pašaipos ir apkalbos... Iki šlykščių komentarų apie paleistuvystę. Kai, leiskite priminti, santuoka kaip ir priešingybė palaidumui.

Trečią kartą – tai ką? Pavydit tos, kurios gyvenat 10 metų su vyru, gimdote jo vaikus, bet vis dar esat tik sugyventinės ar draugės? Ar pikta, kad tai – netgi trečias įsimylėjęs ją vyras, kai į jus net tas pats vienas nebežiūri? Nusisuka ir nebesidomi, vakarais grįžęs iš darbo?

Bjauru skaityti. Atrodo, kad komentuojantys turėję tik vieną partnerį. Jeigu yra moteris, turėjusi daugiau, ją reikia apšaukt kibiru! Įdomu, ar tų, ištekėjusių tik už vieno, santykiai idealūs? Ar tik puikiai atrodo prieš kitus?

Lietuvoje įprasta: jei vyras negeria ir nemuša, reikia jo nepaleisti. Bet žmonės! Juk gyvenimas yra daug spalvingesnis ir per trumpas, kad jį praleistum su netinkamu, kad ir „tik vienu“, žmogumi.

Pati esu gana jauna ir tekėjau trečią kartą. Pirmi du buvo tokie nenusisekę, kad galvojau, šeimą sukurti man tiesiog nelemta. Tačiau sutikau žmogų, kuriam buvo nesvarbūs jokie prietarai apie likimą ar kitų teisuolių nuomonė.

Vyras juk turi savo galvą. Todėl dabar džiaugiamės sukūrę tvirtą šeimą.

Natalijai linkiu neprisileisti neigiamų komentarų ir šį kartą būti atradusiai meilę ir laimę. Net gaila, kad tokias džiaugsmingas žinias temdo bjaurūs ir pikti palinkėjimai. Na, bet yra sakoma, jog viskas, kas pikta, grįžta atgal.

O dar... Kad ir milijoną kartų būtų tuokiamasi. Bet vedybomis bent jau išreiškiama moteriai pagarba iš vyro pusės. Jam svarbu ją padaryti savo žmona, o ne amžina sugyventine. Tad, mielos sugulovės, baikit pavydėti, o geriau paieškokit vyro, kuris jus ves. Jeigu iki šiol nevedė – turbūt tam yra ne viena priežastis.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!