Per pirmą dieną man parašė 34 vaikinai. Vieni iš karto pradėdavo nuo „labas, kaip sekasi“, kiti iškart į pasimatymą kvietė ir teigė, jog jiems maloniau susipažint realiai, o ne virtualioj erdvėj. Taip pat pasitaikė ir įdomesnių bei kūrybiškesnių prisistatymų. Tik bėda, kad tokie prisistatymai labiau įsimintini ir, kadangi turiu gerą atmintį, tai tokie pristatymai manęs nesužavėjo, o atgrasė ir išgąsdino. Paaiškėjo, jog tie žavingi vaikinai su įdomiu prisistatymų ir prieš 2 metus tuo pačiu tekstu ir tam pačiam portale bandė sužavėti merginas, tarp jų ir mane.

Tokių vaikinų ne vienas ir ne du buvo. Taigi nuo bendravimo atgraso žinojimas, kad vaikino gyvenime per 2 metus niekas iš esmės nepasikeitė, jis toliau čia ieško „gyvenimo meilės“. Manau, kad tokio likimo žmonių ten daug, nes parašo ir iškart teiraujasi, ko ieškau šiame portale, o atsakius, jog šiuo metu rimtų santykių nenoriu, o noriu tik pabendrauti, beveik visi meilės ieškotojai nebenori toliau bendrauti ir susipažinti.

Šiaip labai beviltiški atrodo tokie, kurie nori iš karto po susirašinėjimo draugauti pradėti, arba jei nenori iš karto draugauti su manimi, tai neverta pažindintis ir bendrauti su tavim.

Taigi iš 34 vaikinų, tik 2 sutiko tiesiog pabendrauti. Vienas iš tų vaikinų po poros dienų irgi, kaip sakoma, atsiskleidė visu gražumu. Pradėjo įkyriai ir priekabiai rašinėti, klausinėti, ką aš manau apie jį, ar jis man tiktų į vaikinus, ko aš iš jo tikiuosi, ir net atsakius į jo klausimus dar tą pačią dieną pora kartų sulaukdavau tų pačių klausimų.

Vieną dieną, kai man nusibodo toks įkyrumas, aš jam viską išsakiau, ką manau, bet labai mandagiai, o tai jam dar labiau patiko. Jis dėkojo man už mano gerumą ir atvirumą, o jokių išvadų dėl mano tos ilgos ir atviros žinutės, nepadarė. Ir viskas tik blogėjo... Trumpųjų žinučių iš jo sulaukdavau gal kas 15 min. Jei neatrašydavau į porą jo žinučių, tai kita jo žinutė būdavo tokia, kad rašydavo, jog ilgisi manęs, pasiilgo susirašinėjimo ir t.t.

Nebuvo jis agresyvus, bet... Man paprašius, kad neberašytų, jis man atrašė prašydamas manęs, kad bendraučiau su juo. Nusprendžiau jį tiesiog ignoruot ir tikėjaus, jog gal nusibos jam ir neberašys, bet po dviejų savaičių supratau, kad tai nepadeda ir užblokavau jo numerį, kad negalėtų man rašyti.

Po tokių nuotykių mano anketa tame pažinčių portale ištrinta ir daugiau, manau, neišdrįsčiau susikurti anketos iš naujo, nes netikiu, kad ten galima kažką, ko ieškai, susirasti. Manau, kad dauguma vaikinų pažinčių portaluose yra beviltiški ir niekad tokiu nesusižavėčiau.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Bandėte rasti meilę internete? Norite patarti ar pasidalinti savo pasakojimu? Jūsų istorijų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pažintis“. Taip pat rašinius galite siųsti naudodamiesi žemiau esančia nuoroda: