Vaikinas tokią žinutę atsakė į prašymą pasikalbėti apie poros santykius.

„Kai jau santykiai buvo visiškai šalti ir nutariau pasišnekėti su juo, parašiau jam ilgiausią litaniją apie viską, parašiau, kad vakare pasikalbėsim. Jis tik atsiuntė: „Aha, nu, atvarydama nupirk kebabą.“ Nebeturėjau kantrybės net susitikti, nes būčiau tą kebabą sugrūdusi į veidą, viskas buvo baigta SMS“, – pasakojo skaitytoja.

Kita DELFI skaitytoja atskleidė, kad jos vaikinas paskutinėje žinutėje patarė susirasti geresnį už jį. „Tau reikia susirasti geresnį, juk dėl meilės nemirštama“, – buvo rašoma žinutėje. Tiesa, po kelių dienų „geresnę“ tikriausiai rado jis – jau draugavo su kita.

Dar viena mergina gavo itin netikėtą paskutinį SMS: „Radau tavo stringus, ką man su jais daryt?“

Tuo metu, kaip paaiškėjo, meilužiu buvusiam vaikinui buvo pasakyta „nebetempti gumos“. Į tai jis atsakė oriai – „Padėkok už smagų laiką ir išeik“.

DELFI primena, kad kovo pabaigoje „Youtube“ platformos naudotojos Eva ir Mel buvo sukūrusios filmuką, kuriame Niujorko viengungiai skaitė tokias paskutiniąsias savo „eks“ parašytas žinutes, kurios galėtų tapti anekdotų dalimi.

„Neapsimesiu, kad tai (santykiai – DELFI) veikia“, „Man irgi buvo smagu. Bet geriau niekam apie tai nepasakotum. Nesu tikrai, ar galime tai pakartoti. Vis dėlto, techniškai dar esu ištekėjusi“, „Tik noriu, kad žinotum, kad dabar uždirbu 100 tūkst. dolerių per metus“ – tokias ir panašias žinutes ironiškai skaito viengungiai.

Pritariame, kad svarbiausia – mokėti pasijuokti iš kadaise širdį suspaudusių dalykų. Būtent tai ir kviečiame padaryti šiame konkurse – atskleiskite, kokie buvo paskutiniai jūsų buvusiojo ar buvusiosios meilės pasakyti ar parašyti žodžiai? Kaip elgėtės jūs – atsakėte jam/jai ar susilaikėte? Ar buvo sunku neatrašyti?

O gal galite papasakoti, ar jūsų „eks“ bandė sugrįžti į Jūsų glėbį po išsiskyrimo? Kaip tokiu atveju elgėtės? Papasakokite, kaip, galų gale, reikia civilizuotai pabaigti santykius ir ar Jums ir Jūsų „eks“ tai pavyko!

Laukiame Jūsų pasakojimų el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Santuoka“, mintimis taip pat galite pasidalinti naudodamiesi nuoroda čia iki balandžio 28 d.

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyksta nuo nuo balandžio 7d. iki balandžio 28 d.

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a 2015 m. balandžio 29 d. burtų keliu iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.

4. Konkurso prizas – 28,96 eurų (100 litų) vertės čekis poilsio centre „Trasalis“;

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)