Sveiki visi, kurie lankosi kavinėse ar restoranuose ir tingi kartais gaminti namie. Esu iš tų, kurie mėgsta nueiti papietauti, pavakarieniauti į miestą bei sulaukti gero aptarnavimo ir skanaus kokybiško maisto. Kiek galima kentėti prastą aptarnavimą, užsakymų nevykdymą ir prastą maistą?
© DELFI (R. Achmedovo nuotr.)

Visi sutiks, kad nesusipratimų gali nutikti, bet trys kartai iš trijų? Tai nuvilti gali visus... Pirmieji nusivylimai – viename lietuviško maisto restorane. Administratorė rėkė ant darbuotojų prie žmonių, padavėja viešai verkė ir išėjo iš darbo – tai tikrai nesuteikė noro pietauti, vakarieniauti ir bent kavos išgerti. Tokių darbuotojų darbas neatneš pelno bei skonio virtuvei. Be to, nemanau, kad restoranui garbės suteikia pasiteisinimas, kad pasibaigė troškinys, todėl jo atnešė pusę porcijos.

Kitas susitikimas su „restoranu“ – picerijoje senamiestyje. Salotos su vištiena? Ne, salotos su angliuku pavirtusia vištiena, ir tai nėra restorano virtuvei pliusas. O ką jau kalbėti apie maistą į namus! Iš vienos picerijos kai atvežė, tai atvežė, bet kur padažai? Jie atkeliavo po valandos, ne kartu su pica. Nes vairuotojas pasakė: „Nieko nedavė daugiau.“ Toks jo pasiteisinimas. Na, galima sakyti suklydo...

Bet kitą kartą vėl panašiai, tik kita picerija. Buvo skelbiama akcija – atveš nemokamai, gausiu dovanų „Coca-Cola“. Tiesa, atvežė nemokamai, bet kur gėrimas? Pasak vairuotojo, restorane pasibaigė, o pasak skambinusiojo iš restorano – pamiršo įdėti. Tai kaip suprasti? „Coca-cola“ gavau po valandos.

Gerbiamieji, tikiuosi, restoranų darbuotojai, administracija vykdys savo pažadus geriau, atsižvelgs į įmonių akcijas, restoranų administratoriai susiims, nesibervins ir dirbs tokį darbą, kurį patys pasirinko!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Prašome Jūsų – pasidalinkite savo nuomone ar patirtimi. Gal esate dirbę padavėja ar padavėju? Papasakokite, su kokias klientais teko susidurti, kiek arbatpinigių gaudavote, kokios buvo darbo sąlygos! O gal teko susidurti su nemaloniu aptarnavimu? Laukiame Jūsų laiškų el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kavinė“, savo nuomone ar rašiniu taip pat galite pasidalinti žemiau!

Įvertink šį straipsnį
Populiariausios nuomonės
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Vaikui į darželį – nuo rugsėjo mėnesio: nejaugi 100 eurų kompensaciją nutrauks dabar? (10)

Į DELFI redakciją kreipėsi mažamečio mama, kuri tikino, kad jai turi būti nuo gegužės...

Sritis, kurioje estai mus stipriai lenkia – laukti kitų rinkimų būtų per vėlu (10)

Nuolat matome pasiūlymus, kaip dirbti mažiau, bet uždirbti daugiau. Bet kaip uždirbti daugiau,...

Atskleidė, ką gavo emigravusi: nebežinau, ar konkretus atlyginimas priviliotų atgal (125)

Kai jau nebegali tylėt – tavy prabyla grafomanas, Ir liejasi tamsiom raidėm namų kompiuterio...

Komentarai po laidos su lietuviškuoju kenu pribloškė: tokių žmonių reikia daugiau (90)

Vakar žiūrėjau laidą „ Yra kaip yra “. Ten dalyvavo Kenas Katis. Jį visi vadino...

„Klevo lapą“ kelyje šokiruoja vairuotojų elgesys: nenoriu keikti, bet priminti būtina (58)

Mano tikslas nėra piktintis ar iškeikti vairuotojus, tačiau jaučiu pareigą informuoti tuos, kurie...

Top naujienos

Gyvai / Kova dėl trečios vietos: „Žalgiris“ triuškina CSKA (252)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sekmadienio vakarą (18 val.) Belgrado „Štark“ arenoje turi...

Planas sustabdyti Kremlių Baltijos šalyse: kuo gali praversti „Uber“ pavyzdys (174)

Staigaus Rusijos puolimo metu JAV ir sąjungininkų pajėgos Baltijos šalyse būtų greitai...

Rimvydas Valatka. Kaip politikos ciūciai erelius vaizdavo (18)

Per Vyriausybės valandą Seimo tribūnoje skraidė erelis. Atrėždamas apie „Danpower Baltic“...

Prieš mažąjį finalą su CSKA iš „Žalgirio“ gerbėjų buvo atimtos Lietuvos vėliavos specialiai Krepšinis.lt iš Belgrado

Į sekmadienio vakarą Eurolygos mažojo finalo rungtynes su Maskvos CSKA kai kurie Kauno...

Kalbininkas Smetona: tarmės yra mėšlas

„Tarmės yra mėšlas“, – tokiu terminu jo klausančias auditorijas mėgsta šiurpinti...

Dianos atminimas – detalėse: karališkųjų vestuvių akcentai, skirti žmonių širdžių princesei pagerbti (4)

Žmonių širdžių princesė – taip mielai iki šiol vadinama Diana. Šeštadienį įvykusiose jos...

Užkalnis: baiminausi, kad neaptarnaus ir dar viską atims (53)

Visgi jūs dar stebinate toje savo Lietuvoje . Grįžti žmogus į trasą po dviejų mėnesių, puoli...

Pajūrio darbdaviai neviltyje: nesusigundo nei nemokamu maitinimu, nei nakvyne (636)

Pajūrio verslininkai muša pavojaus varpais – katastrofiškai trūksta darbuotojų. Darbas...

Krauju aplietas Vertelkos portretas: nuo nukirstų galvų maišeliuose iki prabangos kalėjimo kameroje (370)

„Pinčia“ vadinamas Algimantas Vertelka – žmogus, kurio pavardė Lietuvos kriminalinėje...

Košmaras nacių okupuotame Paryžiuje: tokiu barbariškumu negalėjo patikėti nei vietiniai, nei teisėsauga (33)

Visi, kas pažinojo, laikė jį labiausiai žmonėms pasišventusiu, geranoriškiausiu gydytoju nacių...