Už poros valandų gavau žinutę per „Facebook“ iš mamos, jog ji sulaukė policijos skambučio, kurio metu pranešė, kad mano mobilusis telefonas buvo rastas šalia automobilio ir atsakingas pilietis pranešė policijai apie radinį, o jį galėsiu atsiimti pirmąjame policijos komisariate Vilniuje.

Tačiau net to neprireikė, nes pareigūnai dar kartą susisiekė su mama ir pranešė, kad galėtų atvykti šalia radinio vietos. Turbūt buvo visai netoliese ir greitai sureagavo į susirūpinusios mamos žinutes, kurios švietė mano rasto telefono ekrane. Už kelių minučių sulaukiau policijos automobilio, kuriame buvo du linksmi patruliai.

Užpildę visas būtinas formas, atidavė mano telefoną ir juokaudami sakė, kad nenustebčiau, jei kartais rasiu gražių pareigūnų nuotraukų savo telefone. Tuomet net nesupratau, ką tai reiškia. Tačiau grįžusi namo ir atsidariusi savo nuotraukų galeriją radau nuotaikingą „selfie“.

Labai dėkoju pareigūnams už jų greitą ir operatyvų darbą bei atsakingam piliečiui, gyvenačiam Antakalnyje ir pirmiausia pranešusiam apie rastą telefoną.