Juk visi žinome, jog atėjus apsipirkti į bet kurią parduotuvę, mes matome nuo 8-15 įrengtų kasų... Taip taip, matome, bet gal jos skirtos tam, kad vykstant pasaulio pabaigai, visi žmonės staiga subėgs apsipirkti į šį prekybos tinklą? Kadangi niekada nemačiau veikiančių daugiau nei 1 ar 3 kasų, labiau išskirtiniais atvejais dirba du trečdaliai.

Aš taip pagalvojau, kad jeigu paskaičiuotume, kiek dirbantis žmogus praleidžia laiko prie kasos, norėdamas atsiskaityti už pirkinius, gautume šešiaženkles sumas nereikalingai praleisto laiko. (Šiaip užsienyje net samdo žmones, kad tai suskaičiuotų). Tai gal jūs padidinkite prekių kainas kažkiek procentų, vien tam, kad būtų naudojamos visos tos suprojektuotos kasos parduotuvėse ir tai deklaruokite, jog jūsų parduotuvėje dirba visos kasos. Gal tada žmonės tikrai pas jus ateitų apsipirkti? Nes matant, kai susidaro didžiulė eilė, kažkas spaudžia skambutį, jog reikalingi žmonės kasose ir niekas neateina, darosi graudu. Gal jūs padarykite kokius kursus tiems žmonėms, kurie spaudžia skambutį, jog jį reiktų spausti daug anksčiau. Gal jie bijo, kad iš jų bus atimtos premijos?

Ponai prekybos tinklų valdytojai, jūs pastatėte tiek parduotuvių, bet niekaip nesirūpinate apsiperkančių žmonių patogumu atsiskaitant už prekes. Jums tai, matyt, neaktualu, gal jūs visiškai nesilankote prekybos centruose, jums viską pristato tiesiai į namus? Aš labai norėčiau, kad atsilieptų žmonės, kurie reguliuoja, kada reikia į kasą ateiti daugiau kasininkų, man įdomu, kaip įmonių savininkai vertina jų klientų darbo laiką, kada reikia spausti tą skambutį, po kurio galbūt atsidarys nauja kasa, o gal būt tai tik savininkų gigantomanijos padarinys, jog parduotuvė atrodytų su daug galimai veikiančių kasų, nors visi žino, kad tai tik gigantomanija ir iliuzija, tiksliau sakant, apgaulė...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.