„Vyras privalo rūpintis moterimi“. Rūpinamasi tik neįgaliaisiais ir silpnais žmonėmis. Taip pat vergai rūpinasi savo šeimininkais, kad jiems nieko netrūktų. Jeigu moteris ne karaliaus duktė ir ne invalidė tai tegu rūpinasi savimi pati.

„Vyras privalo aprūpinti moterį“. Feministės kovojo, kad moterys galėtų aprūpinti save. Taigi ir dirbkite pačios.

„Vyras privalo būti atsakingas“. Atsakingas turi būti tik už tuos, kurie tau tikrai priklauso. O dabar vyrui įstatymiškai priklauso tik alimentai, kuriuos jis turi mokėti vaikams išsiskyręs su moterimi.

„Vyras privalo daug dirbti ir gerai uždirbti“. Nuo darbo net arkliai miršta. Vyras turi dirbti ir uždirbti tiek, kiek jam reikia ir kiek įdomu.

„Vyras turi turėti savo butą ir mašiną“. Įsidarbinant tiek vyrui, tiek moteriai siūloma ta pati alga. Todėl, jei vyras privalo turėti savo automobilį ir mašiną, tai ir moteris privalo tai turėti.

„Vyras privalo mokėti per pasimatymus už moterį“. Mokama tik prostitutėms. Jei moteris savęs tokia nelaiko, tai turi mokėti už save pati. O jei ne, tai tegu pasako iš karto savo kainą.

„Tikram vyrui svetimi vaikai netrukdys“. Todėl tikra moteris turi padėti vyrui išmokėti alimentus už vyro buvusiu vaikus ir tai jai turėtų netrukdyti.

„Pamilsi moterį, pamilsi ir jos vaiką“. Svetimus vaikus myli tik retas. Normaliam vyrui nenatūralu auklėti svetimus vaikus.

„Vyras privalo uždirbti nuo KKK eurų“. Vyrų, kurie daug uždirba, visoms neužteks. Todėl kuo didesni reikalavimai vyrui, tuo daugiau šansų, kad liksi viena.

„Vyras privalo susipažinti pirmas“. Pažindinasi pirmas tas, kuriam to labiausiai reikia. Kam normaliam vyrui bėgioti ir ieškoti materialinių ir moralinių problemų, kurias jam suteikia tik moteris?

„Vyras privalo turėti siekių“. Vyras turi siekti sėkmės, savirealizuotis, uždirbti daug pinigų. O kam jam tada moteris? Sekso surasti mūsų laikais ne problema, o moteris daugiau vyrams neturi ko pasiūlyti. Todėl tegu siekia vyrų pačios.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.