„Viskas daug paprasčiau – vyrai ieško, kad moteris būtų graži, protinga, išsilavinusi, elegantiška, turinti gerą skonį, sveika ir galinti pagimdyti vaikų, dar kažkokia, bet neieško, kad būtų seksuali (ne pasileidusi, bet būtent – adekvačiai seksuali ir mėgstanti seksą).

Jei moteris mėgsta mylėtis, yra aktyvesnė, rodo iniciatyvą mylėtis ir lovoje neguli kaip rastas, tai žiūrėk, vyrui pasirodys, kad moteris lengvabūdė, pasileidusi, nedrovi, nekukli ir su tokia moterimi šeimos vyras nekurs, o sukurs su kokia šaltesne moterimi, gal net frigidiška, nes jam tokia atrodys „dorai išauklėta, nepasileidusi“ ir tada pyks ant kitų moterų, kad jo žmona nenori mylėtis.

Jei norit daug sekso – veskite moterį, kuriai jūs patinkate, kuri noriai mylisi. Jei ieškot „doros merginos“, tai ir turite doruolę, kuriai norisi sekso kartą per pusmetį, po dviem kaldrom ir visiškoje tamsoje ir tik standartine poza, kur jai užtenka pagulėti“, – tvirtino ji.

Gerbiami skaitytojai, skelbiame artėjančio šv. Valentino dienos proga santykių konkursą – papasakokite savo istoriją – su kokiais didžiausiais sunkumais teko susidurti ieškant antrosios pusės, o jau būnant santykiuose – gal supratote, kas kuria poros santykių harmoniją ir kas ją ardo? Rašykite el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Mano Valentino istorija“. Įdomiausių istorijų autoriums padovanosime Stephen King knygą „Ponas Mersedesas“ ir Caroline Eriksson „Dingę“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)