O problema yra labai paprasta – kai nesusituokę, tai nėra šeima. Tai daugiau ar mažiau gyvenimas kartu, bet neįsipareigojus vienas kitam visiškai. Po vestuvių atsiranda visiškas įsipareigojimas šeimai, bet čia kyla problema, nes tiek vyras tiek moteris žodį šeima supranta labai skirtingai, čia ir prasideda visos problemos, nes tarpusavyje prieš vestuves nebuvo sukurtas bendras planas, kas, kur, kiek ir už ką atsakingas.

Vyras tikrai nesikeičia, gal tik truputį, moteris taip pat nesikeičia, tik moterys visada nori vyrą pakeisti taip kaip jai patogu, tik tai praktiškai neįmanoma. Tada prasideda kabinėjimasis prie smulkmenų ir panašiai. Be to, moterys labai linkusios į kraštutinumus, jos dažniausiai neturi tarpinio varianto, jei kokios nors pasekmės, tai būtinai pačios blogiausios.

Pasidalinkite savo patirtimi, ar ir jums teko išgyventi tokius mylimojo pokyčius, kurie nebepateisino jūsų lūkesčių? O galbūt jums pavyko santuokoje kaip tik labiau atskleisti vienas kito geriausias savybes? Rašykite el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Po santuokos“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)