Sugalvojom pasinaudoti orkaite ir pamatėme, kaip jie bėga kaip žmonės iš degančio namo ir nesugeba pasprukti, užstringa stiklelyje, rodančiame laiką ir galiausiai nugaišta, bet oi kokia ta imperija stipri ir net dujų atakos nieko joms nepadarė. Apetitas dingo kaip mat...

Mes nebuvome įspėti, kad veržiamės į svetimą teritoriją – Tarakonų Imperiją, įdomu, kas ją valdo, pagal charakterį greičiausiai savininkas. Apie penkerius metus žinomą situaciją nebuvo net užsiminta. Mums papasakojo, jog tarakonai pajėgas sutelkę viršuje gyvenančių žmonių bute ir kad reikia eiti į seniūniją, jog visą namą dezinfekuotų, bet pasakos neblogos, kai pagalvoji, kad niekas nepasikeis.

Savininkas turėjo bent orumo atiduoti pinigus atskaičius keturias pragyventas dienas. Agentūra paėmė iš mūsų nemažą mokestį ir nesupažindino su situacija. Agentei iš karto pranešus apie nesutarimą su savininku, gavome numatytą atsakymą, kad sumokėtos sumos neatiduos. Kažkaip nusivyliau tais tarpininkais ir šiaip žmonėmis, kurie bando įkišti siaubo filmą ir dar prašo brangiai už tai suploti.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Atsidūrėte panašioje situacijoje? Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.