Turiu savo susikūręs anketą, bet norėjau paeksperimentuoti. Gavosi štai kas. Pirmiausiai susikūręs merginos anketą, įdėjau nuotraukas, keliais žodžiais aprašiau. Rezultatas – praėjus vos 5 minutėms, jau 10 laiškų iš skirtingo amžiaus vyrų. Žinutės – nuo paprasčiausio „labas“ iki pasiūlymo „už paramėlę susitikimas“. Nejaugi vaikinai tokie bukagalviai ir nesugeba rasti be pinigų merginą?

Toliau. Susikūręs vaikino anketą, įdėjau foto, parašiau keliais žodžiais apie save. Pradžia buvo prasta – nė vienos žinutės, tik augo anketos peržiūrų skaičius. Galų gale atsiranda keletas žinučių su paprastu „labas“ (merginos skundžiasi, kad labai banalus šis žodis ir dažniausiai neatrašo, o mums, vaikinams, neturėtų būti banalu). Pabendravau ir tiek.

Na, o dabar pasiryžau gan drastiškam eksperimentui – kiekvienai merginai išsiunčiau žinutes su pasiūlymu: „Labas, gal domintų geras seksas?“. Daugelis merginų peržiūrėjo, neatrašydavo, arba atrašydavo „ne, dėkui“. Bet atsirado vis dėlto tokių, kurios norėdavo sekso. Paklausdavau dėl ko norėtų, tai atsakymai tokie: „Nes esi labai gražus ir simpatiškas“.

Man tiesiog įspūdis susidarė, kad joms tik išorė ir terūpi. Nė viena iš susidomėjusių merginų neklausė apie mano vidų. Joms svarbiausia, kad išorė graži, o vidus gali būt tuščias.

Na, o kalbant apie savo anketą, tą tikrąją, rašiau toms pačioms merginoms – nė viena neatrašė.

Merginos, nemaniau, kad tokios pigios esate. Nekalbu apie visas (priminimas blondinėms). Nemaniau, kad grožis jus gali nupirkti. Pats nesu iš gražiausių, bet ir nesu baidyklė. Beje, tos merginos – iš pajūrio regiono.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!