Tuo metu turėjau antrą pusę su, kuria gyvenau jau ne vienerius metus. Bet prieš pat vasarą į darbą atėjo ji, Izabelė. Labai graži mergina, šokėja, kurios geidė turbūt 9 iš 10 vyrų, bet aš į ją žiūrėjau kaip į kolegę.

Tačiau ėjo savaitės, mūsų bendravimas darėsi vis šiltesnis, mielesnis, atsirado vis kažkokių prisilietimų, tyčinių ir ne tik, pradėjau jausti kaip tarp mūsų įsižiebia aistra. Ilgai ją tvardėm, kol vieną vakarą kartu su kolegomis (mes dirbome Palangoje), nuėjome į vieną bariuką išgerti alaus.

Sėdėjome šalia vienas kito, vis susiliesdavo mūsų kojos, susitikdavo žvilgsniai, keisti virpuliukai bėgo per kūną, vis stengėmės, kad niekas nieko neįtartų, tačiau aistra ėmė viršų. Abu kartu sutarėm, kad abu pasišalinsim, aš namo, o jai „kažkas paskambins“. Taip ir padarėm.

Aš buvau su elektriniu paspirtuku, abu užlipome ant jo ir važiavome jos namų link, bet pasidarė per sunku. Vos išvažiavus iš pagrindinės gatvės, nusukome už kampo ir pradėjom lyg išprotėję bučiuotis, pradėjau ją glamonėti, net nepastebėjom kaip pradėjom mylėtis, tiesiog prie medžio, visai šalia judriausios Palangos gatvės.

Nors buvo beprotiškai gerą, abu norėjom kažkiek privatumo, nors ir mintis, kad kažkas pamatys stipriai jaudino, nusprendėm keliauti pas ją. Tik atsidūrus pas ją, mane apėmė neįtikėtinas pasitikėjimo jausmas, nors ir šiaip nebuvau kuklus, paprašiau jos mylėtis šviesoje, norėjau mėgautis jos kūnu, matyti jos žvilgsnį, jausti kaip jai gerą.

Niekada per savo gyvenimą nejaučiau nieko panašaus, tai buvo ne tik karščiausias gyvenimo vakaras, tai buvo karščiausia naktis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją