Mes su vyru esame iš tų žmonių, kurie pirmiausiai prekių ieško Lietuvos parduotuvėse. Visada norisi palaikyti savo krašto verslą. Šiuo metu statome namą ir visas medžiagas pirkome Lietuvoje, nors jos šiek tiek ir brangesnės nei Lenkijoje (nes norisi tikėti, kad kokybė geresnė Lietuvoje).

Tačiau kai atėjo laikas pirkti plyteles, patraukėme į Lenkiją ir neapsirikome. Prieš tai peržiūrėjome visas internetines plytelių parduotuves, esančias Lietuvoje, taip pat nuvažiavome į visas Kauno bei Vilniaus parduotuves. Po to su lapeliu, ant kurio surašytos kainos, patraukėme į Lenkiją, Suvalkus.

Plytelių kainų skirtumas tarp Lietuvos ir Lenkijos (priklausomai nuo parduotuvės), mūsų akimis, – 10-100 proc. Ir kas labiausiai nuvylė, tai kad Lietuvoje – tos pačios lenkiškos plytelės. Mes pirkome 200 kvadratinių metrų įvairių plytelių, gavome 16 proc. nuolaidą visoms plytelėms ir papildomai – nemokamą atvežimą.

Lietuvoje mums pasiūlė mokamą atvežimą, nes buvo labai didelis kiekis ir įmonei brangiai kainuotų, o nuolaidas – tik atskiroms rūšims, kurios, sakykim, yra jau nebe madingos. Taigi, plyteles ir medžiagas prie jų Lenkijoje pirkti tikrai verta, o ir pasirinkimas – milžiniškas.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Gal buvote apsipirkti Lenkijoje? Kviečiame jus savo nuotraukomis ir įspūdžiais dalytis el.p. pilieciai@delfi.lt arba čia.