Manau, kad iš tikrųjų metai – tik skaičius, ir to paties amžiaus žmonės labai skiriasi vienas nuo kito. Tai priklauso nuo daug ko, pavyzdžiui, požiūrio į gyvenimą, stiliaus. Metų skirtumas nėra riba mylėti ir būti mylimam, tokia meilė – tik vėl atgimstantys jausmai ir noras gyventi pilnavertį gyvenimą.

Nemylinti moteris vysta, vyras kvailėja – tai tiesa. Privalome gyventi šiandien, o ne kažkada. Nesidairykime atgal, neklausykime apkalbų, tai tik pavydas, kad kiti patys negali būti jūsų vietoje. Mylėkime ir būkime mylimi.

Pati mylėjau 20 metų jaunesnį vaikiną, išgyvenau 13 metų. Be abejo, dabar mes ne kartu, nes jis išvyko į užsienį, o aš to padaryti negalėjau, bet esu laiminga mylėdama šį vaikiną visą laiką. Niekada jo neiškeisčiau į gyvenimą su vyresniu.

Su jaunesniu vyru moteris atjaunėja, pasidaro stilinga ir jaunatviška. Jauni vyrai yra ryžtingi, žvalūs, o tu stengiesi prisitaikyti, pati tokia tapti. Vyresni vyrai, atleiskit, vaikšto nudribusiomis kelnėmis, net ir kalbėtis su jais nebėra ką.

Moterys, nesidairykit ir neklausykit, kas ką sako, jausti reikia širdimi. Mes gyvenam tol, kol yra meilė, kol yra pirmų kartų. Juk mes ryžtingos, jeigu mums to reikia.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

„Man 40 metų, aš laimingai ištekėjusi moteris, įsimylėjau 10 metų jaunesnį vyrą“, – prieš keletą metų DELFI portale savo jausmus atskleidė brandi moteris. Kelionėje įsimylėjusi 18 metų jaunesnį vyrą, neslėpė ir kita, 38-erių sulaukusi moteris, kurios buvęs sutuoktinis, – vyresnis. Ar iš tiesų meilei amžius nesvarbus?

Istorijomis pasidalinusios moterys baiminosi, kad meilė jaunesniam – neįmanoma ir tokie santykiai neturi ateities. Bet ar iš tiesų? Klausiame Jūsų, ar galima sukurti rimtus santykius su itin jaunesniu vyru. O gal tokioje situacijoje rimtumo ieškoti neverta, ir reikia paprasčiausiai pasidžiaugti jaunesnio mylimojo draugija?

Pasidalinkite patirtimi, jei žinote, ką reiškia amžiaus skirtumas santykiuose, tačiau sėkmingai juos puoselėjate ar, atvirkščiai, galite paliudyti, kad geriau į šią upę nebristi.

Vyrai, klausiame ir Jūsų – ar esate turėję vyresnių mylimųjų? Kokius tokių santykių pliusus ir minusus galėtumėte atskleisti?

Geriausias istorijas publikuosime. Vienam žmogui padovanosime pusės metų žurnalo (pasirinktinai – „Panelė“, „Tavo vaikas“, „Cosmopolitan:, „Moteris“, „Mano namai“ arba „GEO“) prenumeratą. Laimėtojas bus paskelbtas lapkričio 12 d.

Nugalėtoją galite išrinkti jūs, balsuodami ir prie temos žinučių spausdami raudoną arba žalią mygtuką.

Laiškus galite siųsti el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Amžius“ arba naudodamiesi nuorodomis žemiau: