Ech, vyrai... Patys save nurašote ir dar sūnums to paties linkite.

Mylinčių tėvų atmintinė dukrai:

1. Seksas tik po vestuvių ir tik su teisėtu vyru. Miegoti ne su oficialiu sutuoktiniu, tai savęs pardavinėjimas. Mes tave auginome ir lavinome tikrai ne tam, kad būtum kažkieno „paklode“.

2. Vyras nėra gyvenimo tikslas ir juo labiau nėra priemonė siekti gyvenimo tikslų. Kol nesutiksi tokio, su kuriuo norėtum ir galėtum nugyventi visą gyvenimą, ir kuris norėtų ir galėtų su tavimi nugyventi visą gyvenimą – netekėk.

3. Vyras „su patirtimi“ yra savo instinktų nevaldantis suvedžiotojas. Nešvaistyk laiko su tokiu, o juo labiau netekėk už tokio, net jei siūlytų ir sakytų, kad su tavimi bus viskas kitaip. Neužteko proto ir valios susirasti tinkamą merginą ir neišsilakstyti iki vestuvių, nepasikeis ir po vestuvių.

4. Egoizmas, gobšumas, savimeilė, puikybė nepraeina, su amžiumi tik ryškiau pasireiškia. Jeigu jaunuolyje pastebėjai bent šešėlį tokių savybių – neprasidėk su tokiu žmogumi.

5. Išgirdus iš jaunuolio „jei mane mylėtum tai...“ bėk nuo jo kuo toliau. Asmuo, kuris šantažuoja „meile“ ne tik kad tavęs nemyli, bet apskritai kažin ar žino, kas ta meilė yra.

6. Visada prisimink, ką tau aš ir tėtis visada sakėme – tu esi sveika, protinga, išsilavinusi, graži ir viską, ko siekti užsibrėši, tu gali pasiekti ir pasieksi savo jėgomis. Gyvenimo kelionėje tau tikrai nereikia žmogaus, kuris tave „paremtų“, tau „padėtų“. Ieškok tokio, kuris, kaip mes su tėčiu, tave mylėtų ir tavimi tikėtų. Tau pavyks, nes tu žinai, kaip elgiasi mylintys ir pasitikintys žmonės.

7. Nepamiršk, ko mokėme, vadovaukis tuo gyvenime ir sutiksi savęs vertą žmogų. Ir neverta ginčytis ar diskutuoti su sakančiais, kad „taip būna tik pasakose“, kad „pagal statistiką laiminga tik kas penkta šeima“. Pažiūrėk į mane ir tėtį, prisimink senelius. Tu turi tą „laimės geną“, todėl tikrai sutiksi žmogų, kuris irgi turi „laimės geną“, ir jūs būsite ta „viena iš penkių“ šeima, ir jūsų vaikai paveldės tą laimę. Visada tai prisimink.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)