Prieš trejus metus nutariau susirasti artimą žmogų, nes atsibodo vienatvė. Jo ieškojau pažinčių svetainėse, skelbimuose per televizorių, žodžiu, visur, kur galima surasti vienišą žmogų. Susidūriau su viena vyrų sukeliama problema – jie iš karto nori intymiai bendrauti. O jei moteris to nenori pirmą vakarą, jie dingsta. Taip pat sutikau ir daug vedusių vyrų, kurie nori paversti moteris meilužėmis, bet manęs tokie santykiai nedomino.

Susipažinusi su vyru į namus nesivedu, meiluže būti nenoriu – teko būti viena. Pasitaikė mano kelyje ir daug vyriškių, kurie nori tik prisiglausti pas moterį, nes patys nieko neturi. Prašo, kad moteris kažką nupirktų, bet patys nieko negali duoti, išskyrus save.

Po trejų metų ieškojimų nusivyliau ir nutariau būti viena, bet kažkaip savaime susipažinau su žmogumi, kuris nori būti kartu.

Dabar ir galvoju – nereikia ieškoti, viskas įvyksta netikėtai. O kitoms noriu pasakyti: šiuolaikiniai vyrai yra išlepinti moterų, nes pastarųjų yra daugiau, jie arogantiški ir pasipūtę, nors patys į save iš šono nepasižiūri.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Bandėte rasti meilę internete? Norite patarti ar pasidalinti savo pasakojimu? Jūsų istorijų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pažintis“. Taip pat rašinius galite siųsti naudodamiesi žemiau esančia nuoroda: